Public to Public

Disaster Recovery as a Service Public to Public

Ușurință în operare
Timp redus de recuperare
Eficient financiar
Soluții pentru orice buget

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DRAAS PUBLIC TO PUBLIC?

Importanța unui sistem de backup al datelor sigur și de încredere este clară pentru orice companie. Backupurile locale nu răspund acestor cerințe, fiind vulnerabile la dezastre naturale (incendii, inundații, cutremure), accidente și atacuri cibernetice.

GTS DRaaS Public to Public este soluția de replicare recomandată pentru vCloud Availability, soluție nativă VMware unde mașinile virtuale sunt replicate dintr-un centru de date GTS în altul.

Specialiștii noștri se ocupă de mentenanța ambelor centre de date: cel principal și cel secundar (de Disaster Recovery) aflându-se în locații diferite.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS DRaaS se adaptează evoluției companiei tale: tarifarea urmează creșterea nevoilor de calcul, de procesare și stocare sau eventualele vârfuri sezoniere.

KEY FACTS

 • Convenabil

  Folosirea unui cloud public înseamnă mai puțin timp investit și mai puțini bani cheltuiți.

 • Timp de răspuns rapid

  Tehnologiile GTS permit o restaurare în intervale ce coboară până la 15 minute.

 • Replicare a datelor și backup

  Folosim tehnologii care permit o protecție continuă a datelor, așa încât putem garanta un RPO aproape instant sau copii de siguranță la intervale regulate.

 • Încredere 100%

  Prin sistemul de siguranță și politici clare FailOver/Failback, îți garantăm că locația de comutare este pregătită să repornească în caz de dezastru.

DE CE GTS DRAAS PUBLIC TO PUBLIC?

Bazându-se pe implementarea făcută de ingineri cu experiență, GTS DRaaS Public to Public poate răspunde unor cerințe de business presante ce presupun obiective RTO și RPO agresive, de ordinul minutelor.

 

Plătești doar dacă este nevoie

Nu facturăm pentru resursele de calcul pe care nu le folosești, ci doar în caz de teste sau de dezastru.

Testare și control continue

Facem simulări regulate. Verificăm nivelul de fiabilitate al serverelor și de funcționare a destinației de comutare. Calibrăm frecvent infrastructura.

Management

Datele principale sunt mereu protejate, replicate și automat restaurate.

Sistem simetric și reversibil

Fiecare centru poate servi fie ca sursă, fie ca site de Disaster Recovery.

Pachet integral

Răspuns prompt. Replicare completă a sistemului și aplicațiilor.

Eficiență financiară

Fără cheltuieli de capital pentru propriul centru de date. Eviți costurile de inactivitate în caz de dezastru.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DRAAS PUBLIC TO PUBLIC?

T0

Situația

Ești conștient că siguranța datelor cu care lucrează compania ta este critică pentru business. Ai decis să treci de la sistemul de backup local la unul în cloud public. Pentru siguranță și mai mare, ai nevoie de un cloud de backup pentru … cloudul de backup!

 

T1

Soluția

GTS DRaaS Public to Public îți aduce liniștea că datele tale sunt protejate dublu, de ambele noastre centre de date!

 

T2

Rezultatul

Tu și echipa ta vă puteți concentra mai bine pe activitățile care vă aduc dezvoltare și profit.

TESTIMONIAL
Regina Maria

“Pentru noi este important să utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a ne susține promisiunile făcute pacientilor noștri. Iar avansul tehnologic în zona de infrastructură ne asigură conectivitatea necesară unei rețele medicale naționale de top. 

 Avem un parteneriat de lungă durată cu GTS Telecom, de peste 10 ani, timp în care s-au ridicat mereu la înălțimea așteptărilor, au acționat într-un mod profesionist și au venit în întâmpinarea necesităților noastre variate (expansiune, capacitate, calitate) cu soluții inovatoare și rapide. Avem un obiectiv comun în a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri.

PARTENERI

Aplicații

Centrele noastre de date sunt concepute, construite și administrate pentru a livra siguranță și încredere. Însăși existența a două centre, aflate la distanță mare unul de altul și pe plăci tectonice diferite, este unul dintre elementele de bază ale acestei concepții.

Ce facem în eventualitatea (puțin probabilă…) că unul dintre centre este afectat de un eveniment de o natură sau magnitudine nemaiîntâlnite?

GTS DRaaS Public to Public intră automat în acțiune și toată activitatea voastră se mută în cel de-al doilea centru. Activitatea companiei tale poate continua fără perturbări, iar accesul la datele restaurate este rapid.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?