Private to Private

Disaster Recovery as a Service Private to Private

Securitate sporită
Eficiență a costurilor
Control eficient
Restart în 15 minute

Cere Ofertă

CE ESTE GTS DRAAS PRIVATE TO PRIVATE?

Cu GTS DRaaS Private to Private ai o soluție de private cloud virtualizat la sediu (Hyper-V, VMware), iar site-ul de Disaster Recovery este un private cloud găzduit într-unul din centrele de date GTS.

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS DRaaS Private to Private înseamnă nu doar o variantă modernă, cloud computingul, dar și experiența echipei noastre. Planul tău de Disaster Recovery este conceput de specialiști care cunosc foarte bine amenințările și modul de răspuns.

În plus, eficiența planulului și a măsurilor este analizată și testată la intervale regulate. Facem modernizări ori de câte ori se impune. Businessul tău este mai bine izolat și protejat împotriva breșelor de securitate, iar în cazul evenimentelor sistemele sunt repornite în intervale din ce în ce mai scurte de timp.
 

KEY FACTS

 • Rapiditate

  Sistemele sunt restaurate rapid, timpii mergând până la un minim de 15 minute.

 • Continuitate

  Planul GTS DRaaS Private to Private este întotdeauna realizat așa încât operațiunile voastre să continue normal, cu efecte minime.

 • Separare geografică

  Siteul de Disaster Recovery este întotdeauna altul decât cel de producție.

 • Securizare

  Controlul, securitatea și intimitatea sunt la cote superioare în cloudul privat. Accesul poate fi restricționat la utilizatori autorizați.

DE CE GTS DRAAS PRIVATE TO PRIVATE?

Companiile de toate dimensiunile și din toate domeniile migrează spre cloud pentru eficiență, costuri reduse și, dacă e cazul, continuitatea operațiunilor când centrele de lucru sunt împărțite în mai multe regiuni.

Randament crescut

Fiecare departament are alocate resursele IT strict necesare.

Simplu și eficient

Instalare ușoară, spațiu și consum reduse, cheltuieli scăzute.

Evoluție

Construcție care permite dezvoltarea structurii, teste frecvente și simulări.

Resurse disponibile

Echipa voastră de IT se poate dedica altor proiecte.

Unic

Grad mai mare de izolare pentru date sensibile.

Infrastructură mai bună

Fiind pe o platformă virtuală, infrastructura este mai fortificată și se pot face automatizări mai mari ale operațiunilor sau reglaje fine.

CÂND AI NEVOIE DE GTS DRAAS PRIVATE TO PRIVATE?

T0

Situația

Securitatea, controlul și evitarea sincopelor sunt principalele preocupări ale businessurilor moderne. În special companiile farmaceutice sau care lucrează cu date sensibile se orientează spre sistemul Disaster Recovery Private to Private.

T1

Soluția

Fiind un cloud privat care operează sub un firewall propriu, GTS DRaaS Private to Private îți dă control total asupra procesului de backup și recuperare, dacă se folosește criptare, unde și cum se stochează datele.

T2

Rezultatul

Pe lângă siguranță și eficiență superioare, GTS DRaaS Private to Private îți aduce capacitatea de a testa și a vedea timpul de restaurare fără ca operațiunile să fie afectate. Poți adapta oricând datele de stocat pentru Disaster Recovery. 

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

PARTENERI

APLICAȚII

Chiar dacă sediul vostru are un sistem de alimentare cu energie electrică de backup, riscul unei sincope din acest punct de vedere există în continuare. Atunci când cloudul privat virtualizat pe care îl folosiți devine indisponibil, site-ul de Disaster Recovery găzduit într-un private cloud din centrele de date GTS devine operațional, iar businessul vostru își continuă activitatea datorită serviciului GTS DRaaS Private to Private.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

Malina Postolache
Customer support

Salut, cu ce te putem ajuta?