Backup as a Service

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Backup as a Service apasati aici Apasati aici

Fiti pregatiti pentru neprevazut

Serviciul Backup as a Service furnizeaza backup si restaurare de date intr-o maniera rapida si de incredere, securizand astfel toate datele stocate in aplicatiile si bazele de date ale companiei dumneavoastra. Caracteristicile serviciului va permit in orice moment sa accesati clusterele serverului din unul din Data Center-ele GTS sau din propria dumneavoastra camera a serverelor si sa restaurati fisierele de date. Astfel, maximizati disponibilitatea operatiunilor dumneavoastra, economisind insa timp, bani si alte resurse.

Profesionalismul serviciilor Cloud ale GTS Telecom este recunoscut atat de catre clientii nostri cat si de institutii acreditate, oferta GTS Virtual Hosting fiind  desemnata castigatoare de juriul premiilor EuroCloud Romania 2013 in cadrul categoriei - "Cea mai buna Oferta de Cloud" - Infrastructura ca Serviciu. Premiul reconfirma calitatea Serviciilor Cloud pentru mediul de business.

Beneficii

  • Securizarea datelor si maximizarea disponibilitatii serviciului prin utilizarea unui sistem de backup premiat in industrie
  • Optimizarea investitiilor IT, si axarea pe activitatile de baza
  • Crearea si rularea in cateva minute a politicilor dumneavostra de backup
  • Stabilirea unei structuri de costuri previzibile pentru gestionarea datelor
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)

Resurse

Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Serviciul Backup este creat pentru a proteja si asigura disponibilitatea permanenta a datelor critice, putand fi localizat in Data Center-ul profesionist al GTS sau in locatia dumneavoastra. Solutia include o interfata usor de utilizat, care permite realizarea backup-ului, restaurarea si arhivarea pentru orice tip de sistem de operare, baze de date sau aplicatii. GTS ofera o gama completa de planuri de backup si recovery. Redirectionati resursele dumneavoastra IT si lasati specialistii GTS sa gestioneze serviciul pentru dumneavoastra.
 
GTS asigura un serviciu complet automatizat de backup si recovery disk-to-disk. Sistemele de disk backup sunt automatizate, eliminand astfel posibilele erori cauzate de gestionarea fizica a benzilor magnetice. Astfel, reduceti timpul de restaurare a fisierelor la doar cateva minute fata de cateva ore in cazul sistemelor de backup utilizand benzi magnetice.
 
Dumneavoastra detineti controlul intregului proces de restaurare prin utilizarea portalului nostru. Serviciul Backup este usor de utilizat: instalati programul nostru de backup si alegeti politica cea mai potrivita afacerii dumneavoastra. Echipa noastra de suport va sta la dispozitie pentru orice tip de asistenta 24x7.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.