Backup as a Service

Backup as a Service Data

Centrele de date GTS
Interfață prietenoasă
Restaurare în minute
Backup și recovery disk-to-disk automatizate

Cere Ofertă

CE ESTE GTS BACKUP AS A SERVICE?

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Backup as a Service îți asigură protecția și disponibilitatea permanentă a datelor critice ale companiei tale.

Sistemele de backup și recovery disk-to-disk sunt automatizate. Posibilele erori sunt astfel eliminate, iar timpul de restaurare a fișierelor se reduce la doar câteva minute (față de durata în ore la care ajungi cu sistemele de backup clasice).

GTS Backup as a Service are o interfață ușor de utilizat, care îți permite realizarea backupului, restaurarea și arhivarea pentru orice tip de sistem de operare, baze de date sau aplicații.


Backupul este făcut într-unul dintre cele 2 centre de date GTS, indiferent dacă sursa datelor este la sediul vostru sau colocată.


GTS oferă o gamă completă de planuri de backup și recovery.

KEY FACTS

 • Disk-to-Disk backup

  Pentru backup și restaurare mai rapide.

 • Disponibilitate maximă

  Disponibilitatea backupului este de 99,99%.

 • Calitate recunoscută

  Software de backup Ahsay. Infrastructură hardware NetApp.

 • Interfață client

  Pentru varianta de administrare proprie: monitorizare, alerte și rapoarte.

DE CE GTS BACKUP AS A SERVICE?

Pe măsură ce compania ta lucrează cu mai multe date stocate în locații diferite, este din ce în ce mai important ca ele să fie în siguranță și accesibile permanent. GTS Backup as a Service este soluția pe care am creat-o pentru a răspunde acestei nevoi de business.

Sprijin deplin

Asistență completă și proactivă NON-STOP în GTS Network Operations Center.

Contribuie la optimizarea costurilor

Presiunea pe bugetul tău IT se reduce, astfel încât poți realoca fondurile către activitățile cu valoare adăugată.

Două variante de administrare

De administrarea GTS Backup as a Service se pot ocupa echipa voastră internă IT sau specialiștii noștri.

Politici de backup flexibile

Pornind de la nevoile voastre specifice, putem crea politici de backup dedicate, care pot deveni active în doar câteva minute.

Restaurare integrală sau la fișier

Cu GTS Backup as a Service backup-ul și restaurarea se pot face integral (server fizic sau virtual), la nivel de bază de date sau chiar de fișier individual.

Costuri predictibile și flexibile

Plătești o taxă lunară care se ajustează conform nevoilor voastre curente.

CÂND AI NEVOIE DE GTS BACKUP AS A SERVICE?

T0

Situația

Deplasările de business sunt esențiale pentru creșterea companiei tale. Lucrul la distanță este și el din ce în ce mai folosit. Asta înseamnă că dispozitivele pe care lucrați sunt tot mai rar prezente la sediu, fiind în plus supuse riscurilor: pierdere, furt sau avarii.

T1

Soluția

Cu GTS Backup as a Service, integritatea și disponibilitatea datelor voastre nu mai depind de prezența la birou a angajatului, necesară în cazul sistemelor de backup tradiționale. De asemenea, datele sunt în siguranță chiar și când computerul pe care se aflau inițial nu mai poate fi folosit.

T2

Rezultatul

GTS Backup as a Service îți aduce un avantaj critic pentru business: doar o companie care nu riscă pierderea datelor este o companie cu adevărat competitivă!

TESTIMONIAL
Fan Courier

“Expertiza tehnică și profesionalismul arătate de specialiștii GTS Telecom, împreună cu calitatea serviciilor furnizate sunt baza unei colaborări pe termen lung. Ne bucurăm să recomandăm serviciile GTS Telecom tuturor celor care sunt în căutarea unor soluții de calitate, dar și a unui partener de încredere.”

PARTENERI

APLICAȚII

Nu există domeniu de business în care dependența de date a companiilor să nu crească accelerat, de la an la an. Nevoia de a ști că datele sunt în siguranță și pot fi accesate oricând a devenit un obiectiv strategic nu doar pentru departamentul de IT, ci și pentru managementul companiilor.

Un exemplu sunt clienții care folosesc Software-as-a-Service și ai căror furnizori nu garantează o restaurare completă sau rapidă a unor date pierdute. Datele respectivelor companii sunt constant expuse erorilor, accidentelor sau atacurilor.

Siguranța datelor și liniștea persoanelor responsabile de ele pot fi readuse printr-o împerechere Software-as-a-Service cu GTS Backup as a Service. Backupuri zilnice ale datelor și aplicațiilor critice asigură securitatea și arhivarea lor pe termen lung, în conformitate cu normele în vigoare.

GTS Backup as a Service folosește un agent instalat pe stația de lucru sau pe server (fizic sau virtual) și care face backup conform setărilor: directoare, conturi de mail sau baze de date. La instalare, agentul face un prim backup, urmând ca apoi, pe baza unui program configurat de client să trimită zilnic, la o anumită oră, către una din platformele de stocare datele modificate sau adăugate.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?