Rezultate financiare solide pentru GTS Telecom

Rezultate financiare solide pentru GTS Telecom

GTS Telecom (GTS), unul dintre cei mai importanți furnizori alternativi de servicii de telecomunicații din România, parte a grupului GTS Central Europe, anunță rezultate financiare solide pentru anul 2011.

Venituri de 23,5 milioane de euro, la un nivel similar celor înregistrate în 2010

• Câștiguri operaționale înaintea dobânzilor, taxelor și amortizărilor (EBITDA) de 4,6 milioane de euro

„Deși contextul economic a fost unul nefavorabil României și Europei Centrale și de Est, veniturile GTS Telecom au rămas la un nivelul stabil, de peste 23 de milioane de euro, similar celui înregistrat în anul 2010. Orientarea noastră către client, investițiile în extinderea și optimizarea rețelei și diversificarea portofoliului companiei stau la baza rezultatelor noastre financiare solide”, a declarat Michael Rees, care a preluat funcția de Director General al GTS Telecom la 1 noiembrie 2011.

Compania GTS este recunoscută pentru calitatea ridicată a serviciilor oferite, ce răspund nevoilor clienților – companii mici și mijlocii, mari corporații și entități din sectorul public. În 2012, GTS va continua să își dezvolte portofoliul de servicii, pentru a menține compania în avangarda dezvoltării în regiune. După lansarea serverelor virtuale în anul 2011, GTS își va extinde în continuare oferta de servicii de centre de date, va lansa noi pachete pentru serviciile de voce și se va concentra pe promovarea de noi tehnologii de acces, precum Ethernet.

De asemenea, eforturile companiei în ceea ce privește suportul oferit clienților se vor axa în continuare pe îmbunătățirea timpului de răspuns și al tuturor parametrilor care contribuie la menținerea unui nivel ridicat al disponibilității serviciilor, unul dintre aspectele prioritare pentru GTS.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?