GTS primește premiul EMEA Partner of the Year din partea Cable&Wireless Worldwide

GTS primește premiul EMEA Partner of the Year din partea Cable&Wireless Worldwide

Cable&Wireless Worldwide, operator global, lider pe piața serviciilor de telecomunicații, a acordat GTS Central Europe premiul "EMEA Partner of the Year 2010". Atribuit în cadrul evenimentului "C&W Worldwide Partner Event 2010" susținut la Londra în data de 6 iulie 2010, premiul reprezintă recunoașterea eforturilor GTS de a furniza servicii de telecomunicații, nestandard dar cu parametrii de excelență la nivel regional, prin care să satisfacă integral cerințele partenerilor.

Simone Marcomini, Head of Carrier Buying Europe & US, Cable&Wireless Worldwide a declarat: „Suntem pe deplin mulțumiți de parteneriatul dezvoltat cu GTS. Acoperirea rețelei împreună cu eforturile constante ale companiei de a-și îmbunătăți serviciile, flexibilitatea soluțiilor și, nu în ultimul rând, prețul și suportul tehnic, ne-au determinat să atribuim GTS premiul nostru ‘EMEA Partner of the Year’ și să dorim continuarea dezvoltării parteneriatului nostru în viitor."

Artur Ostrowski, Senior VP, Head of International Services la GTS, a declarat: Acest premiu reprezintă recunoașterea valorii pe care o aducem partenerului nostru, a modului în care echipa GTS înțelege să-i asigure suportul și să contribuie la dezvoltarea parteneriatului cu C&W Worldwide."

Sunt foarte mulțumit de felul în care relația noastră s-a dezvoltat pe parcursul ultimilor ani. Țelul nostru, al GTS, este de a asigura clienților cele mai bune servicii și cel mai bun mod de comunicare, la toate nivelurile. Să fii numit ‘EMEA Partner of the Year’ înseamnă că eforturile noastre au fost încununate de succes."

GTS deține o rețea extinsă de fibră optică la nivel regional, cu noduri în majoritatea orașelor europene, prin care C&W Worldwide să-și poată dezvolta PoP-uri proprii. Adițional, GTS în calitate de partener cheie pentru C&W Worldwide în Europa Centrală și de Răsărit, furnizează servicii integrate de telecomunicații în peste 20 de țări europene, toate fiind instalate pe rețeaua GTS.

Despre GTS CE Group

Grupul internațional GTS Central Europe BV, (GTS CE) este un operator alternativ important de telecomunicații care furnizează servicii integrate în toate țările din centrul și estul Europei, din Frankfurt și până în Istanbul. Rețeaua regională de fibră optică asigură furnizarea de servicii de comunicații de voce, date, IP, MPLS, DWDM și soluții de bandă largă pentru companii comerciale, carrieri telecom, operatori mobili și furnizori de conținut. Principalele țări în care compania operează sunt Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia și Ungaria. Prin parteneriate strategice GTS interconectează și asigură servicii pentru operatori din Bulgaria, Croația, Moldova, Rusia, Slovenia, Serbia, Turcia, Țările baltice, Ucraina.

GTS Central Europe a primit de trei ori distincția Best Wholesale Provider în Europa Centrală și de Răsărit în anii 2005, 2007 și 2009.

GTS CE are peste 1300 de angajați și a atins o cifră de afaceri de 384,5 mil Euro cu venituri operative (EBITDA) de 86 mil Euro în 2009.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina de web www.gtsce.com

One network – one region – one offer

GTS Central Europe deține și operează o rețea extinsă de telecomunicații în Europa centrala și de răsărit prin care oferă clienților și partenerilor servicii cu accesibilitate crescută și acoperire extinsă. Ca unic brand cu portofoliu regional, clienții noștri beneficiază de importante reduceri de costuri, servicii eficiente, relaționare eficace, beneficii ce nu sunt posibile prin combinarea soluțiilor furnizate de mai mulți operatori.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?