GTS oferă primul Serviciu de Monitorizare a Performantei Ethernet web-based din regiunea ECE

GTS oferă primul Serviciu de Monitorizare a Performantei Ethernet web-based din regiunea ECE

GTS Central Europe, operator major de telecomunicații bazat pe infrastructura si furnizor de servicii de centre de date In Europa Centrala si de Est (ECE), si-a prezentat astăzi Serviciul online de Monitorizare a Performantei pentru clienții GTS Ethernet Line. Acest serviciu cu valoare adăugată care vine sa Îmbunătățească portofoliul Ethernet, oferă acces bazat pe web la informații In timp real privind performanta serviciului Ethernet, permitandu-le clienților sa realizeze măsurători ale operațiunilor din rețea, pe baza datelor reale colectate de la elementele rețelei.

Pana acum, cea mai Înaltă calitate a serviciilor GTS Ethernet a fost garantata prin Service Level Agreements (SLA - Acorduri de Furnizare a Serviciilor). In afara garanțiilor contractuale reflectate In SLA, noul Serviciu de Monitorizare a Performantei le va permite clienților un acces ușor la statisticile de performanta a rețelei printr-un portal online furnizat de BaseN. Acest serviciu inovator este printre primele de acest fel din regiunea ECE pentru monitorizarea performantei In rețea a serviciilor Ethernet Line.

"Ethernet devine platforma preferata pentru livrarea serviciilor de date si multe companii au nevoie sa se asigure ca rețeaua lor funcționează la parametri de performanță așteptați," a declarat Ignacio Irurita, CTO GTS Central Europe. "GTS oferă un instrument care le permite clienților sa urmărească statistici referitoare la performanta rețelei, crescând Încrederea acestora In rețea si Ethernet.", a adăugat acesta. Aceasta noua aplicație colectează date din echipamentele rețelei GTS, toate fiind monitorizate permanent, si transmite datele colectate In timp real. In plus, accesul ușor la informații privind fiecare locație este sprijinit printr-o harta a rețelei. Prin Serviciile de Monitorizare a Performantei, clienții GTS pot vedea aceleași statistici referitoare la serviciu ca si angajații Centrului de Operare a Rețelei GTS. Acest lucru ajuta la diagnosticarea problemelor legate de serviciu, deoarece clientul si personalul serviciului pot vedea aceleași rapoarte.

Aplicația pentru Monitorizarea Performantei oferă acces la mai multe rapoarte privind GTS Ethernet Line, printre care:

- disponibilitatea Network Site;

- traficul si utilizarea liniei Site-to-site;

- Rapoarte cu privire la serviciu care prezinta Întârzierile si pierderile de frame-uri.

GTS a anunțat desfășurarea serviciilor sale de Ethernet In iunie 2010. Portofoliul de produse GTS Ethernet, livrate printr-o platforma omogena GTS Ethernet In Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Romania, include In prezent: GTS Ethernet Line (conexiuni punct-la-punct si punct-la-multipunct), GTS Ethernet VPN (conexiuni any-to-any) si GTS Ethernet NNI(pentru interconexiune Carrier Ethernet). Implementarea si dezvoltarea acestor servicii fac parte dintr-o strategie pe termen lung prin care GTS își propune sa devina cel mai important furnizor de servicii Ethernet din Europa Centrala si de Est.

GTS Central Europe (GTS CE) este lider In furnizarea de soluții integrate de telecomunicații In tarile din Europa Centrala si de Est. GTS CE deține o rețea regionala extinsa de fibra optica, In toata regiunea ECE, cu extensii ale rețelei In tarile Învecinate precum Austria, tarile din Balcani, Statele Baltice, Rusia, Turcia si Ucraina. In tarile ECE, precum Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia si Romania, GTS CE deține rețele metropolitane subterane pentru furnizarea de servicii de comunicații de voce, date, IP, MPLS si banda larga, pentru clienți comerciali locali dar si pentru furnizori de telecomunicații, operatori de telefonie mobila si furnizori de conținut. GTS CE a primit premiul "Cea mai buna oferta Wholesale din Europa Centrala si de Est" din partea revistei Capacity In 2005, 2007, 2009 si 2010. In 2009, GTS CE a generat venituri de 384,5 milioane de euro si EBITDA de 86,0 milioane de euro.

Grupul GTS CE este deținut de un consorțiu de investitori de capital privați, conduși de Columbia Capital si M/C Venture Partners, investitori americani cu o vasta experiența In sectoarele serviciilor de telecomunicații si a celor bazate pe tehnologie, precum si Innova Capital, un grup major de capital privat concentrat pe zona Europei Centrale. Harbour Vest Partners, Oak Investment Partners si Bessemer Venture Partners Întregesc Consorțiul. Mai multe informații pe www.gts.ro sau www.gtsce.com.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?