GTS lansează serviciile Data Storage si Backup, bazate pe tehnologia Cloud

GTS lansează serviciile Data Storage si Backup, bazate pe tehnologia Cloud

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Europa Centrala si de Est, a lansat doua noi soluții administrate pentru stocarea datelor, ce asigura mentenanță si replicarea securizata a datelor.

GTS Data Storage este o soluție flexibila si ușor de utilizat pentru stocarea datelor, destinata aplicațiilor business ce rulează pe servere oferite de serviciile de Data Center GTS (servere dedicate si virtuale) sau din sediile clienților.

GTS Backup este un serviciu de backup si de recuperare a datelor tip „cross-platform” (intre platforme), proiectat sa securizeze si sa asigure continuitatea oricărei afaceri, indiferent de locul in care sunt stocate datele-sursa.

Ambele produse reduc cheltuielile de capital si sunt disponibile clienților din întreaga Europa Centrala si de Est, cu SLA (Service Level Agreement – acord privind nivelul de calitate a serviciilor) garantat si suport non-stop oferit clienților. Acestea îndeplinesc, desigur, cerințele de securitate la nivel Enterprise si standardele specifice de performanta.

„Tot mai multe companii conștientizează faptul ca IT-ul nu este afacerea lor de baza. Cele doua soluții noi de outsourcing pe care le oferim ajuta clienții sa se concentreze asupra afacerii lor, fără a mai fi nevoiți sa se ocupe de proiectare, achiziții, contracte si configurare”, a declarat Marcin Kotlarski, Director Produse in cadrul GTS. „Produsele GTS facilitează conectarea, in contextul unor nevoi tot mai mari generate de dezvoltarea afacerii. Utilizând produsele noastre, clienții au acces la soluții flexibile, ce pot fi ajustate pe măsură ce nevoile afacerii cresc.”

Data Storage si Backup completează oferta existenta in materie de Hosting si colocare cu un serviciu de stocare a datelor scalabil si mulți-performant, precum si cu un serviciu de backup „disk-to-disk” securizat si intuitiv.

GTS Data Storage este o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor la soluțiile de stocare deținute si administrate de utilizator, oferind scalabilitatea, flexibilitate, rapiditate in utilizare.

GTS Backup asigura atât backup, cat si recuperarea facila a datelor clienților. Serviciul este destinat securizării si menținerii continuității afacerii prin stocarea datelor găzduite in centrele de date GTS sau pe serverele din locațiile clienților.

Principalele beneficii ale serviciilor:

• Scalabilitatea flexibila, de la sute de Gigabytes pana la câțiva Terabytes

• Costuri previzibile – serviciul este disponibil in baza unui tarif lunar ce poate fi ajustat in concordanta cu nevoile prezente ale clientului

• Spațiu de stocare diferențiat, cu trei nivele de performanta pentru cerințe diferite

• Backup disk-to-disk de încredere – nu este afectat de eventuale erori ale benzilor de backup

• Restaurarea datelor la cerere – nu este nevoie de o căutare in întreaga banda, ci doar de utilizarea portalului clientului sau a agentului de backup pentru a restaura datele in timp real Aflați mai multe despre GTS Data Storage si GTS Backup.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?