GTS lansează servicii de securitate împotriva atacurilor DDoS in regiunea Europei Centrale si de Est

GTS lansează servicii de securitate împotriva atacurilor DDoS in regiunea Europei Centrale si de Est

27.03.2014 | Varșovia | Comunicate de Presa

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații si data center din Europa Centrala si de Est, anunță noi capacități ale serviciilor destinate protejării rețelelor clienților companii ai GTS împotriva amenințărilor Distributed Denial of Service (DDoS).      

Data fiind utilizarea tehnologiilor digitale in contextul economic actual, companiile sunt dependente de Internet ca parte integrata a strategiei lor de dezvoltare. Fie ca se folosesc de prezenta lor online pentru a tranzacționa si furniza servicii sau pentru a comunica informații importante către clienți, companiile sunt vulnerabile in fata atacurilor DDoS. In ultimul an, din ce in ce mai multe companii din Europa Centrala si de Est au fost vizate de astfel de amenințări, numărul atacurilor crescând cu aproape 40%. De asemenea, magnitudinea acestor atacuri a înregistrat mai mulți Gbps per atac, de trei ori mai mult comparativ cu anul anterior.         

GTS Anti-DDoS este un serviciu bazat pe Cloud ce asigura monitorizare permanenta si elimina complet traficul cu potențial periculos, permițând accesul traficului legitim in rețelele clienților, in timpul unui atac. Astfel, prezenta online, precum si desfășurarea activității acestora nu sunt afectate.           

  • Monitorizare: GTS monitorizează si analizează in mod activ traficul clienților pentru a detecta orice anomalie, schimbări ale profilului de trafic si cele mai recente amprente de trafic in mai puțin de 15 minute.   
  • Atenuare: Profesioniștii GTS, cu o experiența considerabila in materie de securitate, lucrează îndeaproape cu clientul pentru a construi un plan de protecție personalizat, susținut prin tehnologii de curățare a traficului la standarde internaționale si proceduri operaționale pentru a filtra traficul cu potențial periculos.        

„Atacurile DDoS sunt din ce in ce mai frecvente si complexe, provocând perturbări in activitatea companiilor din regiune. Tehnicile tradiționale de protecție nu mai sunt eficiente”, a declarat Sunny Kumar, vice-președintele Diviziei de Marketing si Business Development din cadrul GTS. „Pentru a maximiza timpul de funcționare, clienții au nevoie de protecție a rețelei care sa le permită sa își dezvolte afacerea si sa își protejeze brandul.”

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?