GTS își îmbunătățește oferta de servere cu GTS Virtual Hosting

GTS își îmbunătățește oferta de servere cu GTS Virtual Hosting

GTS Central Europe (GTS), furnizor regional major de soluții integrate de telecomunicații si servicii de centre de date, lansează astăzi un nou pachet de soluții de servere virtuale.

Noua suita de produse, denumita GTS Virtual Hosting, le permite companiilor sa selecteze, sa aloce si sa mute resursele informatice când si unde sunt necesare, intr-un mod precis si dinamic. De asemenea, noua soluție aduce o schimbare radicala in modul de implementare si achiziționare a resurselor informatice si de stocare.

GTS Virtual Hosting este o soluție de clasa Enterprise care asigura un mediu informatic flexibil si cu performanta ridicata. Produsul se bazează pe conceptul Infrastructure as a Service (IaaS), care permite unei organizații sa externalizeze echipamentele si activitățile de mentenanță utilizate in sprijinul operațiunilor de afaceri, inclusiv stocare, hardware, servere si componente de rețea.

Oferta GTS Virtual Hosting permite clienților sa achiziționeze unități de procesare potrivite cu nevoile actuale si pot fi ușor scalate la nevoile viitoare – evitând serverele fizice cu configurații fixe si inflexibile.

GTS Virtual Hosting este adecvat companiilor care necesita resurse de procesare pentru:

• Site-uri de conținut care găzduiesc portaluri de informare si distracții;

• Business application Hosting care permite portaluri Extranet, e-Commerce, software ca serviciu;

• Site-uri private care permit ERP, CRM, intranet;

• Prezenta web profesionala care asigura disponibilitate si performanta ridicate. Cu 10 ani de experiența in furnizarea de servicii de centre de date si server Hosting, GTS garantează cel mai ridicat nivel de serviciu profesional. GTS Virtual Hosting este disponibil clienților din regiunea Europei Centrale si de Est. Beneficiile majore ale serviciului GTS Virtual Hosting:

• Un mediu administrat integral, fiabil si sigur

• Operațiuni de service realizate de experții tehnici ai GTS disponibile la cerere

• Costul proprietății – redus la minim, doar cheltuieli operaționale

• Timp de livrare rapid

• Suita de servicii optimizate pentru aplicații tipice ale clienților

• Permite echipelor IT sa se concentreze pe principalele priorități

• Flexibilitate de neegalat in ceea ce privește alocarea resurselor

• Fiabilitate si disponibilitate garantate contractual

• Monitorizare si control al serviciului

• Proces de tranziție beneficiind de ajutorul serviciilor profesionale GTS

• O gama de opțiuni suplimentare: SLA, backup si stocare îmbunătățite

“Multe companii dedica întreg personalul IT pentru dezvoltarea si realizarea strategiei IT la nivel intern, uitând ca acest lucru nu reprezintă activitatea lor principala. Noi credem ca externalizand responsabilitatea pentru servere, securitate si administrare, clientul poate face un pas înainte si poate concentra resursele pe competentele esențiale ale companiei. GTS Virtual Hosting înseamnă ca administrarea infrastructurii de servere, sistemele de operare, bazele de date si aplicațiile sunt încredințate profesioniștilor autorizați din cadrul GTS. Echipa IT este scutita de actualizările de software si mentenanță zilnica, activități care consuma timp – iar lucrurile sunt simplificate. Datorita suportului tehnologic al partenerilor noștri, inclusiv VMware, Cisco si NetApp, am creat o abordare cu totul noua privind oferta de servere pentru clienții corporativi din ECE,” a declarat Marcin Kotlarski, GTS Group Product Director.

GTS Virtual Hosting oferă doua tipuri de produse:

• Virtual Private Server (VPS) este o soluție „ready to use”, echivalentul unui singur server fizic perfect pentru afacerile la început.

• Virtual Hosting Environment (VHE) este echivalentul unui Centru de Date privat compus din mai multe resurse (unități de procesare + memorie + stocare + servicii suplimentare) si este o soluție in cadrul căreia clientul poate crea multe VPS, având flexibilitatea de a schimba resursele intre ele. VHE vizează întreprinderile mari si organizațiile din sectorul public.

Serviciul este implementat cu ajutorul tehnologiilor de clasa Enterprise de la parteneri recunoscuți de infrastructura pentru a atinge maximul de flexibilitate si control in utilizare. Arhitectura complet redundanta a platformei serverelor elimina timpii neprevăzuți de nefuncționare si, daca este necesar, sistemul de supervizare poate comuta in timp foarte scurt aplicațiile ce rulează pe infrastructura fizica funcțională pentru a asigura o operare fără probleme a aplicațiilor critice.

In ceea ce privește securitatea, clienții sunt separați unii de ceilalți pe mai multe niveluri, utilizând cea mai buna tehnologie disponibila. Daca este necesar, datorita reglementarilor si procedurilor interne, poate fi livrata o soluție dedicata in cadrul arhitecturii GTS Virtual Hosting. GTS Virtual Hosting este livrat in centre de date GTS care îndeplinesc cele mai stricte standarde ale industriei.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?