GTS își consolidează ofertele de tip Cloud prin lansarea noii versiuni a produsului Virtual Hosting

GTS își consolidează ofertele de tip Cloud prin lansarea noii versiuni a produsului Virtual Hosting

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și servicii IaaS din Europa Centrală și de Est, a lansat astăzi o variantă îmbunătățită a GTS Virtual Hosting, gama proprie de produse Cloud. Noua versiune oferă opțiuni de tarifare mai eficiente și un set de funcții unice. Printre acestea se numără resurse on-demand ce pot fi accesibile instant prin intermediul aplicației de self-management online, care permite crearea sau suspendarea unei mașini virtuale prin doar câteva click-uri, precum și plata pe baza unui tarif orar.

„Noua versiune GTS Virtual Hosting permite companiilor să selecteze, să aloce și să transfere resursele de calcul mai rapid și cu mai multă flexibilitate. Iar prin noua variantă a serviciului acest lucru este simplu – clienții își pot planifica mult mai ușor resursele prin intermediul aplicației de self-management online, si vor plăti doar în funcție de durata de utilizare a resurselor”, a declarat Artur Ostrowski, Vicepreședinte Senior Customer Solutions GTS.

Companiile pot alege acum din două opțiuni de tarifare disponibile. Cu noua opțiune de tarifare, clienții pot plăti doar pentru resursele de calcul pe care le utilizează. Aceasta este soluția perfectă pentru dezvoltatorii de aplicații, pentru crearea rapidă de medii de testare, pentru aplicații periodice, precum și pentru orice companie proaspăt lansată, când nu se pot face estimări cu privire la evoluția nevoilor. Portalul de administrare permite modificări rapide ale resurselor și plata acestora pe oră. A doua opțiune de tarifare, cea fixă, oferă un număr stabilit de resurse care pot fi cu ușurință transferate de la un dispozitiv la altul, oferind clienților cel mai mic preț pe unitate. Această opțiune este perfectă pentru situația în care utilizatorul cunoaște exact nevoile necesare.

Principalele beneficii ale noilor servicii oferite de GTS:

- Serviciul de self-management online, ce permite administrarea resurselor în spațiul virtual

– prin acest instrument, clienții pot crea, îmbunătăți sau suspenda un dispozitiv prin doar câteva click-uri, ceea ce face ca resursele la cerere să fie disponibile instant,

- Monitorizarea performanțelor online mult îmbunătățită,

- 20 GB de soluții de stocare profesionale, gratuit. GTS Virtual Hosting este o soluție de clasă Enterprise care oferă un mediu de calcul flexibil și performant.

Produsul este bazat pe modelul infrastructurii ca serviciu (IaaS). Serviciul GTS Virtual Hosting este disponibil pentru clienții din Europa Centrală și de Est în două versiuni. Virtual Private Server este un server de bază predefinit, iar Virtual Hosting Environment este o soluție avansată pentru nevoi IT complexe, precum CRM, ERP, baze de date sau medii sandbox. Datele clienților sunt găzduite și stocate în centre de date de ultimă generație. Disponibilitatea ridicată a serviciilor este garantată printr-o platformă de stocare suplimentară, de clasă Enterprise, localizată în centrele de Hosting GTS.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?