GTS, câștigătoare pentru al doilea an consecutiv la premiile MEF Carrier Ethernet EMEA

GTS, câștigătoare pentru al doilea an consecutiv la premiile MEF Carrier Ethernet EMEA

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și de centre de date din Europa Centrală și de Est, a câștigat două dintre cele patru categorii ale MEF (Metro Ethernet Forum): „Cel mai bun serviciu Ethernet wholesale” și „Cea mai bună aplicație Carrier Ethernet pentru business”. Aceste premii, acordate săptămâna trecută în cadrul Carrier Ethernet World Congress, desfășurat la Barcelona, confirmă statutul de lider al GTS în dezvoltarea și livrarea de servicii tip Carrier Ethernet în regiunea EMEA, dovedind calitatea gamei de produse Ethernet a companiei.

„Această performanță importantă dovedește capacitatea noastră de a ne adapta cerințelor pieței și pune în lumină expertiza noastră puternică. În ultimul an, numărul de linii de acces Ethernet livrate s-a dublat, la fel și numărul interfețelor Ethernet NNI (network-to-network interface – interfață rețea-rețea) wholesale. Ne bucurăm să constatăm că, prin combinarea portofoliului nostru de servicii Ethernet, ce include produse certificate MEF, precum E-Line, E-VPN, Media Line și E-NNI, reușim să răspundem nevoilor tot mai mari ale clienților de a beneficia de conexiuni de mare viteză și de cea mai bună calitate în Europa Centrală și de Est”, a spus Artur Ostrowski, vicepreședinte senior pentru Customer Solutions în cadrul GTS.

Premiul „Cea mai bună aplicație Carrier Ethernet pentru business” a fost acordată pentru soluțiile Ethernet livrate societății de transmisii televizate din Slovacia. Ethernet Media Line a fost folosit, aici, pentru difuzarea Campionatului Mondial IIHF 2011 (hochei pe gheață). Soluția a fost implementată cu ajutorul rețelei proprii de fibră optică a GTS, cu redundanță specială, pentru a asigura un semnal video fără întreruperi.

Premiul „Cel mai bun serviciu Ethernet wholesale” certifică eforturile GTS de a extinde disponibilitatea serviciilor Ethernet și acoperirea de care beneficiază aceste servicii în regiune. Printre cele mai recente proiecte GTS se numără îmbunătățirea serviciului Ethernet la 40GbE, prin intermediul rețelei proprii GTS extinse, și până la 100GnE pe anumite rute. Expansiunea rețelei Ethernet a companiei către noi piețe a făcut posibilă furnizarea serviciilor de Ethernet în nouă alte țări din centrul și estul Europei, fiind urmată de participarea GTS ca membru la proiectele Ethernet Exchanges ale ancotel și Equinix din Frankfurt. „Prin platforma sa end-to-end de Carrier Ethernet de ultimă generație, GTS a avut un rol deosebit în definirea serviciilor Ethernet în regiunea EMEA”” – a spus Nan Chen, Președintele MEF. Acesta a adăugat: „MEF are plăcerea de a recunoaște angajamentul GTS în accelerarea procesului de adoptare a serviciilor Carrier Ethernet. Așteptăm cu interes și alte inovații GTS în acest domeniu.”

Despre MEF:

The Metro Ethernet Forum (MEF), în calitate de entitate de reglementare pentru Carrier Ethernet, este o alianță industrială globală care cuprinde peste 200 de organizații, inclusiv furnizori de servicii de telecomunicații, de cablu, producători de echipamente de rețea/software, furnizori de semiconductori și organizații de testare. Misiunea MEF este de a accelera adoptarea la nivel internațional a rețelelor și serviciilor Ethernet de tip Carrier. MEF dezvoltă specificațiile tehnice și acordurile de implementare ale Carrier Ethernet, pentru a promova interoperabilitatea și utilizarea Carrier Ethernet la nivel global. Informații suplimentare sunt disponibile la www.metroethernetforum.org.

Despre categoriile „MEF Carrier Ethernet Awards – EMEA 2012”

Cel mai bun serviciu Ethernet wholesale

Acordat furnizorului de servicii cu cea mai robustă ofertă de servicii wholesale, extinzând accesul la serviciile Ethernet, inclusiv la Mobile Backhaul și Business Ethernet Services. Cea mai bună aplicație Carrier Ethernet pentru business Acest premiu vine ca o recunoaștere a parteneriatului dintre furnizorii de servicii și clienții acestora în procesul de livrare a serviciilor Carrier Ethernet pentru sectoare specifice de industrie.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?