GTS a câștigat premiul MEF pentru serviciile Ethernet

GTS a câștigat premiul MEF pentru serviciile Ethernet

GTS Central Europe (GTS) a primit prestigioasa distincție „Furnizorul Regional de Servicii al Anului” din partea Metro Ethernet Forum (MEF), premiul certificând poziția de lider a companiei în dezvoltarea și furnizarea serviciilor Ethernet în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). GTS a primit, de asemenea, o nominalizare la categoria „Cele mai bune servicii Ethernet wholesale”.

În ultimii ani, serviciile Ethernet au constituit o prioritate pentru companie. Platforma Ethernet deținută de GTS, cu peste 750 de switch-uri în Europa Centrală și de Est, oferă clienților companiei soluții integrate de bandă largă, precum și flexibilitate și scalabilitatea în utilizare. O altă realizare de pionierat a GTS în domeniul serviciilor Ethernet este certificarea respectării standardelor MEF, precum și participarea cu succes a inginerilor de rețea GTS la Programul de Certificare Profesională MEF, care validează expertiza companiei în Carrier Ethernet. În prezent, GTS este primul și singurul operator din Europa Centrală și de Est care a obținut ambele certificate, poziționând compania ca lider de necontestat în această zonă a Europei. „Companiile și clienții wholesale se bazează tot mai mult pe Ethernet, iar pentru a răspunde nevoilor acestora investim permanent în această tehnologie esențială, prin extinderea portofoliului de soluții, a răspândirii geografice și prin viteze de până la 40G, respectiv până la 100G în curând.” – a declarat Marcin Kotlarski, Head of Group Product Development GTS. „Suntem încântați de recunoașterea primită din partea membrilor juriului MEF și ne propunem să ne menținem poziția de lider în dezvoltarea serviciului Ethernet în regiunea EMEA.”

Gama de servicii Ethernet include, de la conexiuni E-Line punct la punct și punct la multipunct până la E-VPN multipunct la multipunct, fiind extinsă recent prin lansarea platformei Ethernet Media Line pentru distribuția de conținut media. Cu scopul de a oferi clienților wholesale un acces cât mai bun la serviciile Ethernet, compania a aderat recent la Equinix Carrier Ethernet Exchange, pentru a completa interfețele private E-NNI (interfețe externe rețea-rețea).

Despre MEF:

MEF este o alianță globală industrială în domeniul Carrier Ethernet care cuprinde peste 175 de organizații, inclusiv furnizori de servicii de telecomunicații, de cablu, producători de echipamente de rețea/software, furnizori de semiconductori și organizații de testare. Misiunea MEF este de a accelera adoptarea la nivel internațional a rețelelor și serviciilor Ethernet de tip Carrier. MEF dezvoltă specificațiile tehnice și acordurile de implementare ale Carrier Ethernet pentru a promova interoperabilitatea și utilizarea Carrier Ethernet la nivel global. Informații suplimentare sunt disponibile pe www.metroethernetforum.org.

Despre categoriile „MEF Carrier Ethernet Service Provider Awards 2011 - EMEA”

Furnizorul Regional de Servicii al Anului

Se oferă furnizorului de servicii cu sediul central în regiunea EMEA care oferă servicii Ethernet în principal în țările din această regiune și care a cumulat cel mai mare punctaj la categoriile business, wholesale și de marketing.

Cele mai bune servicii Ethernet wholesale

Se oferă furnizorului cu cea mai robustă ofertă wholesale, extinzând accesul la serviciile Ethernet la Mobile Backhaul și Business Ethernet Services.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?