GTS câștigă Premiul Capacity pentru cel mai bun furnizor de servicii wholesale din Europa Centrala si de Est

GTS câștigă Premiul Capacity pentru cel mai bun furnizor de servicii wholesale din Europa Centrala si de Est

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură și servicii de centre de date din Europa Centrală și de Est, a primit o recunoaștere importantă din partea industriei: „Cel mai bun furnizor de servicii wholesale din Europa Centrală și de Est” al anului. Este pentru a cincea oară când Capacity Magazine a nominalizat GTS în istoria de opt ani a acestor premii. Aceasta este o altă recunoaștere importantă, după cea din cadrul premiilor MEF 2012, care confirmă poziția de lider pe care o ocupă GTS în furnizarea de soluții de telecomunicații în regiunea Europei Centrale și de Est (ECE).

„Premiul este rezultatul direct al efortului depus de angajații noștri și dedicării către noi tehnologii și soluții GTS care aduc o valoare deosebită clienților noștri wholesale. În perioada 2011 – 2012 ne-am concentrat asupra unor noi inițiative, inclusiv îmbunătățiri ale ofertei de servicii Ethernet și extinderea rețelei prin conexiuni noi de fibră în anumite țări din ECE, contribuind astfel nu doar la succesul GTS, dar și la dezvoltarea permanentă a pieței de telecomunicații din Europa Centrală și de Est”, a declarat Bruce Garrison, Vicepreședinte & Head of International Services în cadrul GTS.

GTS a fost ales drept cel mai bun furnizor wholesale din ECE pentru anul 2012 în cadrul Ceremoniei de decernare a premiilor Capacity Magazine ce a avut loc marți, 13 noiembrie 2012 în Amsterdam. Câștigătorii sunt aleși de către un juriu format din analiști și experți din industria telecom, precum și membrii echipei editoriale ai revistei Capacity. „Acest premiu recompensează interesul crescut al GTS Central Europe asupra domeniilor importante de creștere precum serviciile Ethernet și rețelele cu latență scăzută. Juriul a fost impresionat de importanța pe care GTS o acordă regiunii ECE precum și de calitatea înaltă a serviciilor oferite în toate țările în care activează. Aș dori să felicit GTS Central Europe pentru câștigarea premiului Capacity pentru «Cel mai bun furnizor de servicii wholesale din Europa Centrală și de Est»”, a declarat Alex Hawkes, editor al revistei Capacity.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?