GTS are peste 15.000 de clădiri conectate la rețeaua sa

GTS are peste 15.000 de clădiri conectate la rețeaua sa

Varșovia, 25 martie 2013 – GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că a depășit pragul de 15.000 de clădiri conectate la rețeaua sa de fibră optică și radio.

În ultimii doi ani, GTS a investit peste 30 de milioane de euro anual în extinderea rețelei, creșterea acesteia fiind cea mai puternică din regiune. În 2012, rețeaua deținută și operată de GTS a crescut cu peste 1.300 de noi clădiri conectate, o medie de peste 3 clădiri conectate zilnic. Acest lucru s-a datorat, în principal, unei cereri crescute de bandă pentru servicii de date și solicitării unor nivele superioare de calitate a serviciilor, având în vedere faptul că tot mai mulți clienți se bazează pe GTS pentru servicii și aplicații critice pentru afacerea lor.

„Rețelele noastre metropolitane conectează clădirile comerciale la rețeaua noastră regională de fibră optică, care acoperă Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia. Această acoperire extinsă ne permite să oferim o varietate mai mare de soluții și servicii de calitate mai bună, pentru a răspunde cerințelor ridicate ale clienților noștri. Mai multe clădiri înseamnă că mai mulți clienți pot beneficia de serviciile noastre de Ethernet, care se dezvoltă într-un ritm rapid, precum și de soluțiile noastre inovatoare de comunicare și colaborare”, a declarat Ignacio Irurita, CTO al GTS.

GTS deține cea mai extinsă rețea din Europa Centrală și de Est, de peste 26.000 km, din care 7.500 km în cadrul unor piețe metropolitane majore. Clienții pot alege dintr-un portofoliu complet, ce include servicii de conectivitate, de data center și soluții Cloud, pentru a-și susține afacerile. Având 13 centre de date în zona Europei Centrale și de Est, GTS are capacitatea să ofere servicii excepționale, la cele mai înalte standarde de securitate și calitate din industrie.

Despre GTS:

GTS Central Europe este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din Europa Centrală și de Est. GTS deține și operează rețele extinse de fibră optică și centre de date în întreaga regiune. În Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia, compania combină experiența regională cu o rețea locală extinsă, pentru a oferi o gamă variată de servicii. De la servicii standard de voce și date, până la rețele virtuale private complexe și servicii Cloud, GTS asociază cea mai recentă tehnologie cu rețeaua sa extinsă, pentru a oferi clienților soluții de top în domeniu. Cu o experiență vastă, de aproape 20 de ani în Europa Centrală și de Est, compania se remarcă prin excelență în servicii și valoare adăugată oferită celor 38.000 de clienți – instituții guvernamentale, furnizori de rețea, companii din mediul de afaceri. Pentru mai multe informații accesați: www.gtsce.com.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?