„Cea mai buna oferta de Cloud din Romania”: Premiul EuroCloud acordat GTS Virtual Hosting

„Cea mai buna oferta de Cloud din Romania”: Premiul EuroCloud acordat GTS Virtual Hosting

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Romania, parte a grupului GTS Central Europe, a câștigat premiul EuroCloud Romania pentru cea mai buna oferta de Cloud – Infrastructura ca Serviciu (IaaS), pentru serviciul GTS Virtual Hosting Environment. Aceasta distincție asigura companiei calificarea in competiția EuroCloud Europa.

Ediția națională a premiilor EuroCloud a avut loc in premiera in luna iulie a acestui an, si a cuprins patru categorii: Cea mai buna oferta de Cloud (IaaS, Saas, Paas); Cel mai bun startup de Cloud; Cel mai bun proiect de Cloud – sectorul privat; Cel mai bun proiect de Cloud – sectorul public. In cadrul competitiei s-au primit 12 candidaturi de la jucatori importanți de pe piață locala. Câștigătorii fiecărei categorii sunt pre-calificați pentru a participa la premiile EuroCloud Europa, care vor avea loc in perioada 15-16 octombrie la Luxemburg, in cadrul congresului EuroCloud. Alături de Romania, care va participa in premiera la acest congres, se numără Austria, Franța, Germania, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția, Turcia si Marea Britanie.

„Suntem deosebit de încântați de faptul ca serviciul nostru GTS Virtual Hosting Environment a primit distincția EuroCloud Romania pentru cea mai buna oferta Cloud, o categorie care a beneficiat de cel mai mare număr de candidaturi înscrise. Totodată, este o onoare sa participam la competiția EuroCloud Europa din acest an, unde Romania va fi prezenta pentru prima data. Vom continua sa investim in serviciile de tip Cloud pentru a veni in întâmpinarea nevoilor de business in permanenta evoluție ale clienților noștri“, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

GTS este activa in sectorul serviciilor Cloud încă din 2011, fiind una dintre companiile care au pus bazele acestui tip de tehnologie in regiune. Cu o gama completa de servicii de Cloud (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid si privat de calitate superioara, GTS se adresează segmentului de companii medii si mari, fiind furnizorul preferat de numeroase companii de top din Romania, dar si internaționale.

Serviciul GTS Virtual Hosting Environment oferă mediului de business resurse de calcul si de rețea la nivel Enterprise, bazate pe o infrastructura Cloud localizata in centre de date de ultima generație ale GTS. Serviciul GTS se remarca atât prin nivelul de scalabilitatea peste media pieței, cat si prin elasticitatea componentelor de calcul (CPU, RAM, HDD) si de rețea. Compania operează o platforma state-of-the-art, implementata in diverse locații din Europa Centrala, bazata pe tehnologii de ultima generație furnizate de VMware, Cisco, NetApp, CommVault. Conectivitatea serviciilor de Cloud este asigurata de soluții solide de Internet, VPN si Ethernet de pana la 10 Gbps, folosind rețelele regionale MPLS si Ethernet operate de GTS.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?