Cum am gândit serviciul GTS Colocare

Cum am gândit serviciul GTS Colocare

Suntem pasionați de tehnologie, dar nu tehnologia este principala noastră sursă de bucurie, ci calitatea și relevanța serviciilor pe care le creăm pentru clienții noștri.

De exemplu, GTS Colocare. Am gândit acest serviciu pornind de la întrebarea “cât de sigure pot fi datele companiilor într-o lume mereu în schimbare și mereu mai plină de riscuri?”. Răspunsul este complex și fiecare parte a lui este la fel de importantă.

În primul rând, contează locul în care se află infrastructura esențială a businessului tău. Când este vorba despre date, siguranța unui spațiu înseamnă mult mai mult decât ziduri solide și încuietori greu de spart… Datele trebuie protejate prin sisteme care să asigure supravegherea și controlul accesului, permanența alimentării cu electricitate, menținerea temperaturii și umidității recomandate, detecția și stingerea automată a incendiilor. Simplu? Deloc!

Liniștea că datele voastre sunt la adăpost de pericole fizice trebuie întărită de convingerea că aveți acces la ele oricând și orice s-ar întâmpla. Cele două centre de date ale noastre (București și Cluj-Napoca) sunt concepute și construite nu doar pentru siguranță, ci și pentru disponibilitate operațională de 100%. Accesul este garantat de rețeaua GTS, prin care infrastructura voastră colocată la noi se conectează rapid și stabil la rețele de date și la internet.

În plus, GTS Colocare este fundația pe care poți clădi, împreună cu experții noștri, soluția GTS Disaster Recovery as a Service potrivită companiei tale.

Oricât ar fi de bună și modernă tehnologia, ea își poate atinge maximum de potențial doar în mâna specialiștilor potriviți. Pe lângă cele de mai sus, GTS Colocare înseamnă și că primești asistență 24/7 din partea unei echipe de ingineri cu experiență în servicii specifice centrelor de date.

Argumentul eficienței nu lipsește nici el din această decizie de business atât de importantă. Colocarea infrastructurii voastre la GTS eliberează resursele pe care le foloseați anterior pentru data roomul propriu și creează noi perspective pentru acestea: specialiștii IT interni vor avea mai mult timp pentru alte activități, iar banii pot fi redirecționați către acțiuni legate mai direct de dezvoltarea businessului. Un aspect important din punct de vedere financiar este și reducerea cheltuielilor de capital (CAPEX): serviciile de colocare sunt cheltuieli operaționale (OPEX).

Pe lângă toate acestea, GTS Colocare înseamnă că infrastructura IT a companiei tale funcționează în centre de date care:

  • sunt construite conform standardelor Uptime Institute Tier 3 și TIA (Telecommunications Industry Association) 942
  • dețin certificarea ISO 27001 (standard internațional de securitate a informației)
  • sunt conforme cu standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard)
  • dețin autorizația pentru desfășurarea operațiunilor de arhivare electronică
  • dețin licența ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) clasa a II-a, pentru activități ale operatorilor de centre de stocare a serverelor - data center

Cu toții știm deja că viitorul tuturor domeniilor de business este legat din ce în ce mai strâns de date. Ca să ai o șansă în fața concurenților trebuie nu doar să știi să folosești datele mai bine decât ei, ci și să le protejezi așa cum trebuie. Competiția a început deja, iar GTS Colocare este serviciul care vă ajută să nu dați niciun pas înapoi.

Dacă vrei să intri în detalii cu unul dintre specialiștii noștri, vino pe pagina dedicată serviciului GTS Colocare, aici.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?