Cum îți alegi centrul de date? 3 aspecte esențiale.

DATA CENTER GTS

Create pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, centrele noastre de date sunt fundația solidă care asigură stabilitatea serviciilor esențiale pentru activitatea ta de business.

Cere Ofertă

Cel mai sigur loc pentru datele companiei tale

Într-o lume care devine din ce în ce mai complexă, ai tot mai multă nevoie de siguranță.

Am conceput și construit cele două centre de date GTS, din București și Cluj-Napoca, ca pe niște fortărețe dedicate apărării celei mai sensibile părți a businessului tău: infrastructura IT. Folosim echipamente și tehnologie de ultimă generație, de la producători dedicați nișei în care activează,  care ne permit să îți asigurăm o disponibilitate operațională de 100%.

Centrele noastre de date sunt construite conform standardelor Uptime Institute Tier3, TIA 942 și dețin certificarea ISO 27001, licența ONJN clasa a II-a și autorizația pentru desfășurarea operațiunilor de arhivare electronică. Ele sunt, de asemenea, conforme cu standardul PCI DSS.

Află detaliile tehnice descărcând broșura din linkul de mai jos. Și apoi fă câțiva “pași” prin centrele noastre de date: te invităm în tururi virtuale la București și Cluj-Napoca!

Te bazezi pe centrele de date GTS!

Centrele de date GTS sunt amplasate în incinte supravegheate permanent de pază umană, cu control al accesului și sisteme CCTV.

Alimentarea cu energie electrică și răcirea echipamentelor găzduite se fac prin infrastructuri concepute pentru sarcini mari și disponibilitate permanentă (sistem complet redundant N+1: UPS și generatoare Diesel, respectiv unități de aer condiționat de înaltă precizie).

Protecția avansată la incendiu este asigurată de sisteme moderne și eficiente de detecție și de stingere cu gaz inert. Iar temperatura și umiditatea din interior sunt controlate și garantate conform standardelor domeniului nostru.

Echipe de ingineri specializați în Data Center și Cloud îți acordă asistență 24/7, completă și proactivă.

În plus, amplasarea celor două centre de date la peste 300 km distanță, pe plăci tectonice diferite, este și ea gândită pentru ca tu să ai liniștea că, orice s-ar întâmpla, te bazezi pe centrele de date GTS!

Legături sigure

Rețeaua noastră este concepută să funcționeze chiar și în cazurile în care unul sau mai multe trasee sunt afectate. La nevoie, transportul de date către cele două centre este rutat automat pe trasee alternative, astfel încât serviciile să rămână funcționale și să oferim redundanță de 99,9%.

CLUJ BUCUREȘTI
GTS Data Centers
GTS POPs
GTS Data Centers
GTS POPs

Data CenterGTS București

Centrul de date GTS București este un ansamblu de trei centre de date independente, cu tehnologii redundante N+1, având o putere maximă instalată de 2MW și o capacitate de colocare de 240 de rackuri. 

Centrul de date GTS București se află în incinta Electromagnetica Business Park (Calea Rahovei, nr. 266 - 268), unul dintre cele mai mari complexuri de clădiri de birouri din centrul Capitalei.

Data CenterGTS Cluj-Napoca

Centrul de date GTS Cluj-Napoca este un data center cu tehnologii redundante N+1, având o putere maximă instalată de 500kW și o capacitate de colocare actuală de 60 de rackuri, cu potențial imediat de extindere.

Centrul de date GTS Cluj-Napoca se află în incinta Liberty Technology Park (Strada Gării, nr. 21), unul dintre cele mai moderne parcuri tehnologice din România.
 

Tururi virtuale

Accesul în centrele de date GTS este drastic restricționat. Dar … ușile vizitelor virtuale sunt larg deschise: bine ai venit în fortărețele noastre!

Serviciile disponibile în centrele de date GTS

Dezvoltarea businessurilor moderne este strâns legată de digitalizare. Centrele noastre de date sunt fundația solidă pe care se bazează calitatea și stabilitatea serviciilor esențiale pentru activitatea companiei tale.

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public: o soluție personalizată pentru specificul și nevoile companiei tale.

Virtual Private Server

GTS Virtual Private Server este o soluție ready-to-use: servere virtuale cu sisteme de operare preinstalate, aplicații standard și aplicații dedicate.

Colocare

Cu GTS Colocare ai la dispoziție un mediu sigur și profesionist pentru instalarea infrastructurii IT a companiei tale.

Private Cloud

Nu dorești să apelezi la variantele de cloud public? Cu GTS Private Cloud ai o platformă de virtualizare dedicată!

 

Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage îți pune la dispoziție spațiu de stocare pentru datele companiei tale, oferit ca Infrastructure as a Service.

Backup as a Service

Asigurăm protecția și disponibilitatea permanentă a datelor critice ale companiei tale.

Disaster Recovery as a Service

Cu GTS Disaster Recovery as a Service ai planul complet și complex de reluare a activității companiei tale. Acoperă hardware, rețea, servere, computere sau periferice.

Anti-DDoS

Protecție non-stop, cu GTS Anti-DDoS: efectele negative ale atacurilor DDoS sunt reduse prin monitorizare și contramăsuri.

Firewall as a Service

Cu GTS Firewall as a Service ești mai protejat împotriva atacurilor cibernetice, fără să aloci pentru asta resurse suplimentare.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?