HomeGTS TelecomDistinctii

Distinctii

Gala Premiilor e-Finance 2018
Finmedia a acordat GTS premiul e-Protection pentru soluțiile de protecție a datelor și infrastructurilor critice ale clienților. Cele 2 Data Centere proprii din București și Cluj-Napoca, situate pe falii tectonice diferite,  precum si platformele cloud pe care le gazduiesc ne permit designul și implementarea de soluții de backup și Disaster Recovery complexe și personalizate. 

Gala Premiilor e-Finance 2017
Premiul e-Cloud acordat de Finmedia pentru lansarea propriului centru de date in Cluj-Napoca si a platformei cloud gazduite de acesta, ce permit furnizarea de solutii complete de Disaster Recovery si Business Continuity, respectiv solutii de cloud de tip Infrastructure as a Service (IaaS).


Premiile EuroCloud Romania si EuroCloud 2016
Suita de servicii GTS Cloud este castigatoarea premiului EuroCloud Europe pentru "Cel mai bun serviciu cloud pentru piete orizontale". GTS Telecom a reprezentat Romania la aceasta categorie in calitate de castigatoare a premiilor organizate de  Asociatia EuroCloud Romania.
 


Gala Premiilor e-Finance 2016
Premiul e-data center, pentru cresterea in 2015 cu 60% a suprafetei propriului centru de date din Bucuresti pe seama unei investitii de 1 milion de euro si, totodata, pentru sporirea cu 30% a numarului de contracte pentru servicii de colocare si de cloud de tip Infrastructure as a Service (IaaS).
 


Premiile RoCloud 2015
Comitetul de Excelenta al Asociatiei Romane pentru Cloud Computing (RoCloud) a desemnat GTS Telecom ca unul dintre liderii pietei locale de servicii de cloud computing in 2015.
GTS Telecom este castigatorul Premiului RoCloud pentru excelenta in centrul de date si leadership in servicii cloud de infrastructura (IaaS) in 2015.

 


Premiile EuroCloud Romania 2013
Oferta GTS Virtual Hosting a fost desemnata castigatoare de juriul premiilor EuroCloud Romania 2013 in cadrul categoriei - "Cea mai buna Oferta de Cloud" - Infrastructura ca Serviciu. 
Acest premiu consolideaza calitatea Serviciilor Cloud pentru mediul de business.
 


Premiile MEF
GTS Central Europe a fost distins cu MEF (recunoastere de prestigiu a Metro Ethernet Forum "Carrier Awards Ethernet" EMEA 2013 la categoria Best Marketing. GTS a fost,
de asemenea,
in finala altor categorii:
Best Carrier Ethernet Business Application,  Best Wholesale Ethernet Service si Service Provider of the Year.
 


Premiile MEF
GTS Central Europe a primit prestigiosul premiu Metro Ethernet Forum (MEF), fiind desemnat „Furnizorul regional de servicii al anului 2011“. De asemenea, compania a fost recunoscuta pentru „Cel mai bun serviciu de Ethernet Wholesale”, precum si pentru „Cea mai buna aplicatie de business Carrier Ethernet” in 2012. Aceste premii consolideaza pozitia GTS Central Europe de lider in dezvoltarea si livrarea de servicii Ethernet in regiunea EMEA.


GTS Virtual Hosting si Data Storage, desemnate Produsele IT ale Anului in Cehia
ComputerWorld, o revista specializata in tehnologia informatiilor si comunicatiilor, deosebit de respectata in Cehia, a desemnat serviciul Data Storage drept „Produsul IT al anului 2012”. Serviciul GTS Virtual Hosting a primit aceeasi distinctie in 2011. In fiecare an, revista ComputerWorld decerneaza premii pentru cel mai bun serviciu, cea mai buna solutie tehnica sau cel mai bun produs de pe piata ceha.

 
Premiile Capacity
GTS Central Europe a castigat premiul pentru „Cel mai bun operator din Europa Centrala si de Est”, decernat de revista Capacity in 2012, 2010, 2009, 2007 si 2005. Acest premiu confirma angajamentul nostru pentru regiunea ECE, dar si hotararea de a furniza cel mai inalt nivel de servicii clientilor nostri din toate tarile in care operam.Certificarea MEF
GTS Central Europe este membru al MEF, o alianta globala a industriei, care actioneaza ca organism de standardizare pentru serviciile Carrier Ethernet. Valorificand avantajul accesului direct la specificatiile tehnice si la noile standarde definite de MEF, GTS si-a certificat cu succes serviciile Ethernet, asigurand conformitatea serviciilor GTS Ethernet Line si GTS Ethernet VPN cu specificatiile tehnice MEF 9 si MEF 14.Pe langa certificarea produselor sale, GTS a mai finalizat si un program de certificare pentru profesionistii in telecomunicatii si retele. Inginerii nostri sunt printre primii din lume care au primit certificarea profesionala MEF.

GTS este  primul operator din regiunea Europei Centrale si de Est care a obtinut aceste certificari, ceea ce confirma pozitia noastra de lider pe pietele de Carrier Ethernet din aceasta parte a Europei.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.