CLOUD GTS

CLOUD GTS

Cloud public sau cloud privat? Stocarea datelor oferită ca Infrastructure as a Service? Servere virtuale cu sisteme de operare preinstalate? Oricare dintre aceste servicii poate fi răspunsul pe care GTS îl dă nevoii de dezvoltare a companiei tale.

Cere Ofertă

BUSINESS CHALLENGE

Beneficiile serviciilor noastre de Cloud sunt relevante pentru companii din toate domeniile și de toate dimensiunile.

Pentru un business financiar sau de asigurări, de exemplu, GTS Dedicated Storage și GTS Virtual Hosting Environment pot aduce atât liniștea că datele sunt stocate conform reglementărilor, cât și flexibilitatea necesară într-o piață dinamică.

Băncile, companiile de leasing, IFN-urile sau asiguratorii lucrează cu date sensibile: orice incident care le afectează poate însemna atât sancțiuni din partea autorităților, cât și probleme serioase de reputație în ochii clienților.

Cu GTS Dedicated Storage, datele sunt găzduite într-unul dintre Centrele noastre de date, în București sau Cluj-Napoca, iar arhitectura hardware este redundantă pe toate nivelurile: controllere - diskuri - networking. Siguranța este maximă, iar costurile cu echipamentele și echipa IT scad.

Pe lângă protecția și accesibilitatea datelor, în finanțe și asigurări (dar și în alte domenii!) contează viteza de dezvoltare și capacitatea de a inova. GTS Virtual Hosting Environment, serviciul nostru de cloud public, oferă clienților libertate deplină în gestionarea propriului data center virtual, pentru putere de calcul care crește odată cu businessul.

KEY FACTS

 • Servicii premiate

  Suita de servicii GTS Cloud deține premiul “Cel mai bun serviciu cloud pentru piețe orizontale”, acordat de EuroCloud Europe.

 • Centre de date solide

  Cele două centre de date GTS, din București și Cluj-Napoca, sunt adevărate fortărețe dedicate apărării celei mai sensibile părți a businessului tău: infrastructura IT.

 • Flexibilitate

  Serviciile de cloud pot fi combinate între ele sau cu alte servicii GTS.

   

SOLUȚII CLOUD

Virtual Hosting Environment

Virtual Hosting Environment

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public. O soluție personalizată care îți oferă resurse de calcul...

Virtual Private Server

Virtual Private Server

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Virtual Private Server este o soluție ready-to-use care funcționează similar unui server dedicat ...

GTS Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage

GTS Dedicated Storage înseamnă metode rapide de stocare și acces la datele, arhivele și fișierele de orice tip pe care le stochează compania ta.

Private Cloud

Private Cloud

Creat pentru a te ajuta să ai o relație mai simplă și mai profitabilă cu tehnologia, GTS Private Cloud îți pune la dispoziție o platformă de virtualizare dedicată...

DE CE GTS CLOUD?

Folosim pentru serviciile noastre de Cloud echipamente și software de top, și două Centre de date construite conform celor mai stricte reglementări ale industriei. La acestea se adaugă, ca și pentru celelalte servicii ale noastre, calitatea oamenilor cu care lucrezi când ești client GTS: specialiști cu experiență, pasiune și deschidere permanentă către nevoile tale!

Calitate de primă clasă garantată

Parametrii de performanță ai serviciilor noastre de cloud sunt garantați prin SLA.

Mai simplu pentru tine

Nu te mai ocupi de dimensionare și achiziții, nu mai faci cheltuieli de capital.

Suport specializat 24/7

Ai permanent asistență completă și proactivă în Network Operations Center (NOC).

Echipamente și rețelistică de top

Servere și echipamente Cisco, HP, Dell, Lenovo, Supermicro, Nexus. Storage NetApp. Virtualizare VMware.

TESTIMONIAL
Sephora

“GTS Telecom este furnizorul nostru preferat încă din 2015, când am decis să folosim serviciile și expertiza lor pentru platforma noastră online. Am ales GTS Telecom să fie singurul furnizor și, de atunci, relația noastră cu ei a devenit din ce în ce mai puternică. Colaborarea cu GTS Telecom ne face viața mult mai ușoară, făcând ca problemele obositoare de telecomunicații să „dispară”, fără a mai fi necesară nicio intervenție ulterioară. Am încredere că managerul nostru de cont ne va oferi sfaturi pe care știm că ne putem baza, precum și recomandarea și implementarea celor mai bune soluții pentru afacerea noastră. În timp, acestea s-au dovedit a fi cele mai bune pentru noi, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.”

PARTENERI

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?