Sunny Kumar se alătură GTS in funcție de Vicepreședinte si Head of Business Development

Sunny Kumar se alătură GTS in funcție de Vicepreședinte si Head of Business Development

GTS Central Europe (GTS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații integrate bazate pe infrastructură, l-a numit recent pe Sunny Kumar în funcția de Vicepreședinte și Head of Business Development. Acesta va fi responsabil cu dezvoltarea unor noi surse de venituri provenite din cooperarea cu multinaționalele și furnizorii de servicii din Europa Centrală și de Est.

„Sunny Kumar deține o experiență vastă în dezvoltarea de soluții IT și de telecomunicații complexe pentru clienți. Cu sprijinul său, vom lucra asiduu pentru a ne extinde în continuare relațiile și portofoliul de servicii pentru clienți multinaționali”, a declarat Danny Bottoms, Director General Executiv GTS.

„Sunt bucuros să mă alătur GTS și sunt dornic să-mi împărtășesc cunoștințele și expertiza pentru a antrena creșterea profitabilă a companiei. Am convingerea că vom continua să venim cu soluții de infrastructură personalizate care vor diferenția GTS, depășind, în același timp, așteptările clienților de talie multinațională. Dezvoltându-ne rețeaua extinsă de fibră optică și de centre de date în regiune vom demonstra că GTS este lider de piață”, a declarat Sunny Kumarcu ocazia numirii sale.

Sunny Kumar se alătură GTS după 14 ani de activitate în industria de telecomunicații. Anterior numirii sale în GTS, acesta a deținut poziția de Director de Vânzări la Qwest Communications, prin achiziția OnFiber Communications, unde s-a concentrat pe soluții de infrastructură și de Cloud pentru clienți multinaționali. În cadrul OnFiber Communications, Sunny Kumar a deținut diverse poziții de management în departamentele dedicate dezvoltării afacerii, vânzărilor și marketingului. În plus, el a activat în cadrul Ernst & Young pe poziția de consultant strategic în practica TMT (Tehnologie, Media și Telecomunicații). Sunny Kumar are o diplomă MBA de la Johnson Graduate School of Management din cadrul Universității Cornell, precum și o diplomă de licență în inginerie electrică de la College Park, Universitatea Maryland.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?