Overture si GTS CE semnează un parteneriat pentru furnizarea de Ethernet de mare viteza in Europa Centrala

Overture si GTS CE semnează un parteneriat pentru furnizarea de Ethernet de mare viteza in Europa Centrala

Overture, partenerul de soluții Edge and Aggregation pentru Carrier Ethernet preferat de către furnizorii de servicii și de operatorii de rețea din întreaga lume, a anunțat astăzi că a încheiat un parteneriat cu GTS CE, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de telecomunicații, pentru a oferi serviciul Carrier Ethernet de mare viteză, atât în regim de retail, cât și wholesale, clienților din Europa Centrală și de Est. Serviciile oferite de GTS au fost lansate simultan în cinci țări, respectiv: Cehia, Ungaria, Slovacia, România și Polonia.

„La GTS, furnizarea serviciilor către clienții noștri trebuie să fie perfectă din toate punctele de vedere; clienții vor să fie siguri că serviciile lor vor funcționa la fel, indiferent de locație sau de tipul conexiunii. Configurarea rețelei noastre pentru furnizarea de servicii uniformizate pe piețe multiple, caracterizate de tehnologii de acces diferite, a necesitat identificarea unui partener capabil să ofere cea mai bună soluție la un cost optim”, a declarat Ignacio Irurita, Chief Technology Officer al GTS. „Am luat decizia potrivită când am ales Overture; calitatea produsului în teren a fost excelentă – este foarte fiabil. Asigurăm o furnizare mai rapidă, ceea ce înseamnă că suntem capabili să ne dezvoltăm mult mai repede oferta de servicii. În consecință, numărul clienților noștri crește semnificativ, zi de zi.”

Platformele Carrier Ethernet over Copper (EoC) flexibile și scalabile ale Overture au fost instalate în aproximativ 130 de puncte de prezență din Europa Centrală și de Est pentru a furniza servicii, într-o prima fază, către 40.000 de clienți de retail. Pornind de la clienții săi de nivel I, GTS a lansat simultan servicii de până la 10 GbE în toată rețeaua sa în expansiune. De asemenea, compania furnizează clienților wholesale servicii Ethernet prin intermediul interfețelor External Network-Network (ENNI) și al interconectărilor cu operatori din Frankfurt și Viena, cu puncte terminale în zone metropolitane importante.

În 2011, GTS a fost primul operator din Europa Centrală și de Est care a obținut certificările 9 și 14 ale Metro Ethernet Forum (MEF), ridicând ștacheta calității serviciilor (Quality of Service - QoS) atât în operațiunile sale interne, cât și în cele orientate către client. Eforturile companiei de a moderniza și îmbunătăți infrastructura rețelei sale de Carrier Ethernet au stimulat succesul său continuu, inclusiv câștigarea a numeroase premii, precum prestigiosul titlu acordat de MEF, „Furnizorul regional de servicii al anului”.

„GTS are ca prioritate adoptarea inovațiilor tehnologice pentru a furniza clienților săi cea mai bună conectivitate pe categorie la rețelele de mare viteză, poziționându-se ferm ca cel mai important furnizor de servicii tip Carrier de mare viteză din Europa Centrală și de Est”, a declarat Jeff Reedy, CEO al Overture. „Suntem încântați să lucrăm cu o organizație dinamică și deschisă inovațiilor precum GTS și sperăm să extindem acest parteneriat foarte productiv cât mai mult în viitor.”

Despre Overture Networks

Overture este partenerul de soluții Edge and Aggregation pentru Carrier Ethernet preferat de peste 450 furnizori de servicii și operatori de rețea din toată lumea. Prin furnizarea unei conexiuni la o rețea mai performantă, furnizorii de servicii se pot folosi de Carrier Ethernet pentru a mări veniturile și a optimiza costurile operaționale, furnizând servicii de Ethernet de mare capacitate pe orice suport fizic, inclusiv fibră optică, cabluri de cupru sau TDM. Soluțiile Overture sunt concepute să ofere fiabilitate și o utilizare facilă, precum și resursele necesare pentru a rula aplicații complexe, cum ar fi cele pentru Cloud computing și comunicații mobile, care necesită o lățime de bandă mai mare și o rețea mai performantă. Overture are sediul central în Research Triangle Park, NC, și un centru tehnologic în Richardson, Texas.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?