GTS va construi o platforma privata tip Cloud pentru PwC in Europa Centrala si de Est

GTS va construi o platforma privata tip Cloud pentru PwC in Europa Centrala si de Est

GTS Central Europe, unul dintre principalii operatori de telecomunicații cu rețea proprie în Europa Centrală și de Est, a încheiat un nou contract de prestări servicii cu PricewaterhouseCoppers (PwC), cu o durată de cinci ani. Noua soluție privată de tip Cloud va deservi aproximativ 50 de birouri PwC din peste 25 de țări din Europa Centrală și de Est. De la design și până la implementare și operare, GTS a lucrat îndeaproape cu PwC pentru a construi o soluție personalizată, ce întrunește cele mai înalte standarde ale industriei.

„Suntem încântați să oferim serviciile noastre unei companii atât de apreciate precum PwC. GTS va furniza atât centrul de date primar, cât și cel secundar, precum și soluțiile de conectare prin fibră optică între acestea, pentru un mediu complet redundant. Odată finalizate etapele de design și instalare, oferim asistență PwC în procesul de migrare în Cloud și de operare a acestei soluții private”, a explicat David Sita, Managing Director al GTS Cehia.

„În cadrul licitației am fost impresionați în special de abordarea responsabilă a GTS, în sensul că au răspuns tuturor cerințelor noastre cu privire la acest serviciu. GTS a reușit să ne înțeleagă pe deplin nevoile și să răspundă acestor nevoi cu soluții flexibile și scalabile. Această nouă platformă de tip Cloud va îmbunătăți calitatea nivelului de servicii și reziliența aplicațiilor reducând, în același timp, costul total și complexitatea,” a spus Kish Rathor, Regional CIO al PwC.

Pe lângă serviciile oferite PwC, GTS deține o oferă vastă de produse ICT, concepute pentru a răspunde nevoilor mediului de afaceri. Recentele completări aduse produselor GTS Virtual Private Server și GTS Virtual Hosting Environment oferă mai mult control celor care le folosesc. Serviciile GTS IaaS au la bază rețeaua regională extinsă a companiei, asigurând astfel soluții end-to-end și performanță garantată pentru clienții din Europa Centrală și de Est.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?