GTS Telecom a semnat un parteneriat cu OSF Global Services pentru servicii de Cloud (IaaS)

GTS Telecom a semnat un parteneriat cu OSF Global Services pentru servicii de Cloud (IaaS)

05.09.2013 | Bucuresti | Comunicate de Presa

Bucuresti, 5 septembrie 2013 – GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Romania, parte a grupului GTS Central Europe, oferă servicii de Cloud Computing (Infrastructure As A Service) companiei OSF Global Services.

„Serviciul de Cloud furnizat de GTS Telecom pentru OSF Global Services se bazează pe o soluție complexa, construita pe doua din cele patru platforme de Cloud ale Grupului GTS Central Europe, asigurandu-se astfel un grad ridicat de securitate, scalabilitatea si, mai ales, flexibilitate. GTS operează in regim propriu atât platformele de Cloud cat si Data Center-ele care le găzduiesc, fiind, astfel, unul din cei mai importanți jucători de pe piață de Hosting si de Cloud computing din Europa Centrala si de Est” a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.                                                                            

In cadrul parteneriatului, GTS Telecom va oferi servicii de Cloud Computing pentru OSF Global Services, care si-a mutat infrastructura de producție in Cloud-ul GTS.   „Fiind o companie de dezvoltare de software, disponibilitatea serviciilor de comunicații si de Hosting este una critica pentru noi având in vedere ca lucram, in special, cu clienți din afara României care accesează infrastructura noastră prin intermediul internetului. Pentru a livra servicii de calitate către ei aveam nevoie, in primul rând, de un SLA intern foarte bun, dar si de un partener de încredere pe care sa ne bazam. GTS Telecom a venit cu o soluție competitiva care a răspuns tuturor exigentelor companiei noastre in materie de securitate si scalabilitatea, dovedindu-se a fi un partener profesionist si de încredere. Privim acest contract ca reprezentând baza unui parteneriat pe termen lung care sa producă beneficii pentru ambele companii“, a declarat Alin Dorobanțu, Chief Operating Officer al OSF Global Services.

Acest parteneriat este primul de acest fel semnat in Romania, iar cele doua companii au in vedere extinderea lui si pentru alte servicii oferite de GTS Telecom la nivel regional.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?