GTS Telecom oferă servicii de Cloud (IaaS) pentru rețeaua de marketing afiliat 2Performant / ex-2Parale

GTS Telecom oferă servicii de Cloud (IaaS) pentru rețeaua de marketing afiliat 2Performant / ex-2Parale

28.05.2014 | Bucuresti | Comunicate de Presa

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Romania, parte a grupului GTS Central Europe, anunță semnarea unui nou contract de servicii de Cloud (Infrastructure as a Service: IaaS), cu prima si cea mai mare rețea de marketing afiliat din Romania, 2Parale.   In cadrul parteneriatului, 2Parale. 

Afiliere si-a mutat aplicațiile critice de business in infrastructura de Cloud computing a grupului GTS Central Europe, localizata in data centerul din Bucuresti. Rețeaua de marketing afiliat utilizează, de asemenea, serviciile de comunicații ale aceluiași operator. Prin acest nou contract pentru servicii de Cloud (IaaS), Storage si Internet la sediu, GTS Telecom continua trendul ascendent înregistrat de piață de Cloud computing, care tinde sa devina principalul motor de creștere pentru operatorii din piețele de telecom si IT.  

„Pentru 2Parale, a venit momentul unei decizii importante in ceea ce privește infrastructura IT. Ținând cont de obiectivele noastre de dezvoltare, nu doar pe piață din Romania, ci si pe piață regionala, am hotărât sa apelam la solutia oferita de GTS, care răspunde tuturor nevoilor noastre tehnice. Astfel, echipa noastră IT se va concentra exclusiv pe dezvoltarea platformei software care sa furnizeze fiecărui client cele mai utile instrumente pentru creșterea performantei propriului business", a declarat Bogdan Aron, Managing Director 2Parale.

„Suntem încântați de faptul ca parteneriatul cu 2Parale completează portofoliul de clienți al GTS Telecom cu un reprezentant de marca al sectorului de media&advertising. Acest lucru demonstrează viabilitatea soluțiilor integrate de telecom si Cloud, in cele mai diverse industrii. Parteneriatul reprezintă, de altfel, unul dintre numeroasele exemple care ilustrează ca piață locala înțelege tot mai mult avantajele tehnologice si comerciale ale serviciilor de tip Cloud (scalabilitatea, fiabilitate, investiții inițiale reduse). In același timp, clienții înțeleg  importanta securității datelor, conferita de alegerea unui furnizor consacrat, certificat in domeniul securității informațiilor, așa cum este GTS Telecom. Încrederea acordata de clienții noștri ne confirma ca strategia noastră de business, orientata către noi tehnologii, are succes", a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?