GTS Telecom este noul partener PAID Romania pentru dezvoltarea sistemelor IT&C

GTS Telecom este noul partener PAID Romania pentru dezvoltarea sistemelor IT&C

29.03.2017 | Bucuresti | Comunicate de Presa

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Romania, anunță semnarea unui parteneriat cu Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID Romania), prin care va oferi societății de asigurare o gama extinsa de servicii critice pentru desfășurarea activității la nivelul standardelor cerute de cutuma in domeniu.  

In cadrul parteneriatului, GTS Telecom devine furnizorul PAID Romania pentru o gama extinsa de servicii IT & C: colocare in Centrele de Date ale GTS din Bucuresti si Cluj-Napoca, circuite de transport de date criptate intre locațiile PAID, servicii Cloud (IaaS) si Back-up-as-a-Service, servicii de suport si mentenanță ITC si servicii de acces Internet cu redundanta. Solutia este funcțională de la începutul acestui an si este parte a unui proiect PAID Romania de modernizare a infrastructurii la cele mai înalte standarde din industrie si de asigurare a unui backup al datelor, atât din perspectiva pierderii accidentale a acestora, cat si din cea a continuității afacerii in cazul unor dezastre naturale.  

„GTS Telecom ne-a convins prin asigurarea unui nivelul ridicat de redundanta, atât din punct de vedere geografic (Centre de Date si platforme  Cloud in Bucuresti si Cluj-Napoca), cat si din punct de vedere al topologiei si echipării rețelei de comunicații. Ne-am dorit un partener cu tradiție, certificat, cu un nivel ridicat al expertizei in ceea ce privește centrele de date si care sa ne ofere, pe lângă soluțiile tehnice, si consultanta in implementarea acestora. Echipa GTS ne-a fost alături cu cele mai potrivite si mai rapide răspunsuri in acest proces. Știm ca am ales bine, iar acest lucru a fost confirmat încă de la vizita in Data Center-ul GTS din Bucuresti, a declarat Valentin Iordan, Șef Compartiment IT in cadrul PAID.  

„Solutia aleasa de către PAID Romania este o soluție complexa, cu accent pe securitatea datelor si pe implementarea unui plan de business Continuity, aspecte cu totul relevante pentru un jucător din piață asigurărilor. Si cu atât mai importante cu cat rolul PAID este esențial exact in momente de dezastre naturale, iar asigurarea accesului la date in acele momente reprezintă un aspect critic pentru piață in care societatea activează. Prin soluțiile implementate, asiguram disponibilitatea si protectia permanente ale datelor si proceselor critice de business”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?