GTS Telecom: business solid si creșterea profitului in 2013

GTS Telecom: business solid si creșterea profitului in 2013

19.03.2014 | Bucuresti | Comunicate de Presa

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Romania, parte a grupului GTS Central Europe, anunță rezultatele financiare pentru 2013.  

  • Venituri înainte de taxe, dobânzi, depreciere si amortizare (EBITDA) de 5,68 milioane de euro, cu 12% mai mult decât in 2012;
  • Cifra de afaceri constanta, de 19,24 milioane de euro, un rezultat bun pentru o piață concurențială; Investiții de peste 600.000 de euro in extinderea centrului de date din Bucuresti si in infrastructura Cloud „Infrastructure as a Service” (IaaS).  

In 2013, GTS Telecom a înregistrat o creștere de 12% a profitului EBITDA, la 5,68 milioane de euro, fata de anul precedent. Cifra de afaceri a companiei s-a menținut constanta, la 19,24 milioane de euro, in timp ce investițiile in rețea, data center si infrastructura Cloud au fost prioritare in 2013.     

„Anul 2013 a fost marcat de o evoluție constanta si de o rentabilizare a afacerilor in Romania, pe o piață competitiva in ceea ce privește preturile. Echipa GTS Telecom s-a concentrat pe creșterea calității tehnologiilor si serviciilor pe care le oferim, astfel încât avem un grad ridicat de retenție a portofoliului de clienți si am obținut o creștere importanta a profitabilității”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.  

Numărul contractelor pentru servicii de colocare si de Cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom in Romania a continuat sa crească după ce compania a finalizat o investiție de peste 600.000 de euro in 2013. GTS Telecom si-a extins cu 25% suprafață centrului de date si a implementat o noua platforma dedicata de Cloud in Bucuresti, cu cele mai noi tehnologii in domeniu.  

Vom continua sa fim prima opțiune a companiilor si in 2014, mai ales ca noua platforma de Cloud GTS Telecom din Bucuresti reduce considerabil timpul de implementare in care clienții vor putea sa își configureze si încarce datele si oferă acces mult mai rapid la informațiile de business critice. La acest avantaj tehnic se adaugă echipa specializata, care oferă clienților noștri flexibilitate si servicii de cea mai buna calitate”, a adăugat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.  

Încă din 2011, GTS este activa in sectorul serviciilor Cloud, fiind una dintre companiile care au pus bazele acestui tip de tehnologie in regiune. Cu o gama completa de servicii de Cloud (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid si privat, storage si backup in timp real, GTS se adresează segmentului de organizații medii si mari, fiind furnizorul preferat de numeroase companii de top din Romania, dar si internaționale. Soluțiile de Cloud computing furnizate de GTS Telecom oferă avantajul unui uptime de 99,99% si al unei platforme state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare si soluțiile personalizate fiecărui tip de business in parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanta la toate nivelurile si o echipa pregătită si dedicata clienților 24/7.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?