GTS semnează un parteneriat cu Geo Post pentru o platforma de Cloud personalizata

GTS semnează un parteneriat cu Geo Post pentru o platforma de Cloud personalizata

26.09.2013 | Praga, 26 septembrie, 2013 | Comunicate de Presa

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații si data center din Europa Centrala si de Est, a fost ales de către Geo Post Group pentru furnizarea unei platforme Cloud personalizate dedicate platformei Geo Post Group Business Intelligence in Europa. Acest nou parteneriat, care se întinde pe o durata de cinci ani, reprezintă un pas extrem de important in colaborarea pe termen lung dintre cele doua companii. Geo Post Group se numără printre liderii de piață pe segmentul serviciilor de coletărie in regim expres pentru companii si persoane fizice in Europa.

„Am urmărit asocierea cu un partener de încredere, pe care sa ne putem baza si care sa răspundă cerințelor noastre riguroase din domeniul tehnic si a termenelor de instalare stricte”, a declarat Philippe Cassan, Manager al Departamentului pentru Securitatea Informației in cadrul Geo Post. „GTS a creat si a implementat o platforma Cloud scalabila, flexibila si sigura, cu disponibilitate ridicata si eficienta operațională îmbunătățită pentru aplicația noastră indispensabila GeoTrack.”    

Geo Post utilizează o gama variata de servicii furnizate de GTS in Cehia, care cuprinde  infrastructura de rețea, servicii de data center, capacități si securitate IaaS pentru susținerea sistemelor si aplicațiilor GeoTrack. Aplicațiile GeoTrack urmăresc si colectează date privind serviciile de livrare cu destinații internaționale ale Geo Post si subsidiarelor acesteia. Aceasta noua platforma performanta implementata de GTS, care utilizează clustere de mașini virtuale si sisteme dedicate de data warehouse, permite Geo Post sa ofere clienților săi acces in timp real asupra contului si informații privind livrarea coletelor, prin intermediul serviciilor Cloud.      

„Din ce in ce mai mulți manageri din domeniul IT se afla sub presiunea de a gestiona un număr in creștere de aplicații critice pentru companie, cu resurse reduse. Ca urmare a acestui fapt, companiile au început sa apeleze la soluțiile Cloud, ca o buna modalitate de a-si extinde intr-un mod eficace si eficient serviciile cheie, fără a face investiții financiare semnificative”, a spus David Sita, Director General in cadrul GTS Cehia. „DPD Cehia, subsidiara a Geo Post, este un client cu vechime al GTS si ne declaram încântați sa ne extindem colaborarea cu Grupul Geo Post.”      GTS Central Europe oferă, in toate tarile in care activează, servicii complete de Cloud (IaaS) de tip public, hibrid si privat, storage si backup in timp real. In Romania, serviciile de Cloud computing oferite de GTS Telecom au un avantaj unic in piață, cu un uptime de 99,99% si o platforma state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare si soluțiile personalizate fiecărui tip de business in parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanta la toate nivelurile si o echipa pregătită si dedicata clienților 24/7.        

Despre Geo Post:  

Grupul Geo Post reunește subsidiarele La Poste Group si este un nume important in serviciile de livrare in regim Express din Europa, după cum o arata rețeaua DPD, pe care Geo Post o deține in peste 230 de tari, deservind aproximativ 300.000 de clienți din întreaga lume. Geo Post se afla pe primul loc in Franța si pe locul secund in Europa pe piață de servicii de curierat in regim expres. Pentru detalii suplimentare accesați http://www.geopostgroup.com

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?