GTS pune bazele unui parteneriat cu T-Mobile pentru a oferi servicii mobile in Cehia

GTS pune bazele unui parteneriat cu T-Mobile pentru a oferi servicii mobile in Cehia

GTS și T-Mobile au anunțat astăzi un parteneriat prin care oferă soluții mobile în Republica Cehă. Prin acest acord MVNO (mobile virtual network operator), primul din Cehia care vizează segmentul de business, GTS va crea o nouă gamă de produse bazată pe rețeaua T-Mobile. Ambele companii sunt lideri de industrie, iar acest parteneriat își propune să ofere mai multe opțiuni și flexibilitate companiilor din Cehia.

„Extinderea portofoliului de produse prin includerea de servicii mobile reprezintă un pas extrem de important, care demonstrează capacitatea de inovație și forța competitivă ale GTS. Aceste noi servicii se adaugă gamei largi de soluții de telecomunicații pe care le oferim deja clienților noștri și afacerilor pe care aceștia le coordonează. Prin servicii simple de voce și date, până la unele complexe de ICT și, acum, și prin servicii mobile, GTS este pregătită să răspundă tuturor nevoilor clienților săi. Parteneriatul cu T-Mobile reprezintă o nouă garanție a faptului că vom continua să le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate”, a declarat David Šita, Managing Director, GTS Cehia.

Cu o prezență îndelungată în Republica Cehă și în Europa Centrală, GTS a fost martor al evoluției nevoilor clienților săi din ultimii ani. Deoarece forța de muncă este tot mai mobilă, iar aplicațiile business migrează înspre servicii Cloud, barierele tradiționale ale industriei de telecomunicații încep să fie eliminate. Serviciile de telefonie mobilă GTS oferă soluții convergente atât pentru clienții comerciali, cât și pentru cei wholesale. Compania va pune la dispoziție propriile soluții mobile pentru a îmbunătăți comunicarea și productivitatea la locul de muncă, simplificând în același timp gestionarea costurilor pentru serviciile fixe și mobile ale clienților.

„Acest acord cu GTS reprezintă primul pas în implementarea strategiei noastre wholesale”, a declarat Milan Vašina, Director Executiv T-Mobile Republica Cehă. „Am căutat un partener profesionist, în care să avem încredere și care să răspundă în același timp cerințelor noastre tehnice și comerciale ridicate, de la care nu ne abatem. Suntem convinși că am întâlnit un astfel de partener în GTS”. GTS plănuiește să lanseze oficial serviciile de telefonie mobilă în această vară. Mai multe informații cu privire la ofertă vor fi făcute publice în curând.

Despre T-Mobile Cehia:

T-Mobile Cehia este activ pe piața cehă încă din 1996. La 30 septembrie 2012, serviciile mobile oferite de T-Mobile erau folosite de 5,4 milioane de utilizatori. Astfel, T-Mobile este cel mai important operator de pe piața de servicii mobile din Cehia. T-Mobile este un operator integrat – pe lângă servicii de telecomunicații mobile și fixe, compania mai oferă ICT și servicii de televiziune prin satelit. Încă de la înființarea sa, compania a pus accent pe excelența serviciilor pe care le oferă clienților săi, precum și pe o conduită corespunzătoare în relațiile cu partenerii de afaceri, cu angajații și cu mediul înconjurător. Printre premiile primite de T-Mobile se numără cel pentru Angajatorul Anului, Angajatorul Deceniului, Compania Anului – Șanse Egale, precum și premiul VIA Bona 2009 pentru implicarea angajaților săi în proiecte filantropice și activități de voluntariat.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?