GTS lansează noul website

GTS lansează noul website

București, 9 mai 2013 – GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea noului website al companiei, www.gtsce.com.

Noul website se bucură de un design modern și aerisit, beneficiind, de asemenea, de o navigare intuitivă și de un nivel îmbunătățit al conținutului. Caracteristicile comune și funcționalitatea unitară permit vizitatorilor să experimenteze întreaga arie de soluții și servicii oferite de grupul GTS. Un buton de selecție aflat în partea de sus a paginii permite vizitatorilor să aleagă limba utilizată și să acceseze site-urile locale din țările în care compania GTS este prezentă: Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia.

Clienții vor avea de acum acces mult mai facil la informații utile privind produsele și rețeaua regională. Aspectul optimizat și navigarea de tip one-click le permit acestora să aleagă conținutul în funcție de tipul de produse, profilul consumatorului, tipul de soluții specifice pentru o anumită industrie sau nevoile specifice de afaceri. În plus, clienții pot utiliza un set mai avansat de instrumente online accesând centrul de resurse și asistență pentru clienți, materiale video informative și studii de caz. Mai mult, site-ul este completat de secțiunea de tip drop down „rețea” care ilustrează rețeaua GTS, prezentând hărți naționale și metropolitane detaliate, precum și acoperirea de excepție la nivel regional a centrelor de date GTS din fiecare țară.

„Noul website oferă GTS posibilitatea de pune la dispoziția clienților noștri Corporate întregul portofoliu de soluții, precum și experiența vastă pe care o avem în sectorul în care activăm. Designul unitar îmbunătățește experiența clienților noștri și le oferă acces rapid la informațiile care le sunt necesare”, a declarat Sunny Kumar, Vicepreședinte în Departamentul de Marketing și Business Development. „Aceasta este doar una dintre modalitățile prin care ne redefinim și ne întărim rolul de furnizor de soluții de încredere, cu valoare adăugată, în regiune”.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?