GTS lansează noul sau serviciu de videoconferință la calitate HD, accesibil oriunde, oricând Platforma Vidyo permite o prezenta video scalabila atât companiilor mari, dar si celor mici si mijlocii

GTS lansează noul sau serviciu de videoconferință la calitate HD, accesibil oriunde, oricând Platforma Vidyo permite o prezenta video scalabila atât companiilor mari, dar si celor mici si mijlocii

GTS Central Europe, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din Europa Centrală și de Est, lansează noul său serviciu, GTS Videoconference. Serviciul oferă sesiuni video la calitate HD pe o gamă variată de dispozitive, oferind astfel companiilor posibilitatea de a-și transforma rețeaua IP obișnuită într-un sistem sofisticat și accesibil de comunicații video.

GTS Videoconference furnizează o experiență de înaltă calitate, pe smartphone, tabletă, laptop, computer sau pe sistemul sălii de conferință. Gama largă de suporturi compatibile se traduce prin integrarea facilă a sistemului în infrastructura IT existentă a clienților. Practic aceștia pot folosi dispozitivele pe care le au deja fără să mai fie nevoie să investească în aparatură personalizată.

„Furnizăm o soluție foarte practică și atractivă pentru companiile care doresc să faciliteze comunicarea și cooperarea interpersonală la toate nivelele”, a declarat Artur Ostrowski, Vicepreședinte Senior Customer Solutions GTS. Privim conferințele la calitate HD ca pe o extensie naturală a modului în care oamenii lucrează și comunică în prezent și oferim clienților noștri posibilitatea de a comunica prin smartphone de la aeroportul din New York la fel ca de la computerul lor din Praga”, a adăugat Ostrowski.

O aplicație web de configurare, simplă și intuitivă, oferă clienților control deplin asupra sesiunilor de videoconferință. Administratorii pot configura, administra și scala sistemul direct de la centru, inclusiv punctele terminale, infrastructura și licențele. Utilizatorii autorizați pot seta preferințe, pot invita participanți, pot controla conferințele și interacționa cu angajații, clienții sau partenerii, crescând astfel substanțial eficiența în afaceri.

„Companii din întreaga lume utilizează din ce în ce mai mult soluții de videoconferință HD, care măresc productivitatea, reduc costurile și chiar mai mult, îmbunătățesc nivelul de încredere și siguranță la nivelul comunicării dintre angajați, parteneri și clienți”, a declarat Eric Le Guiniec, Vicepreședinte și Manager General Vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, din cadrul Vidyo. „Suntem încântați să vedem că GTS a adoptat platforma VidyoConferencing pentru oferi servicii integrate clienților din Europa Centrală și de Est.

La baza acestui sistem se află arhitectura VidyoRouter, cu tehnologia patentată Adaptive Vidyo LayeringTM și standardul H.264 SVC (codare video scalabilă). Portalul de management al sistemului se poate accesa de la orice computer cu browser web și o conexiune la internet, permițându-i utilizatorului confort și flexibilitate. Sistemul facilitează integrarea infrastructurii și a terminalelor comercializate de mulți producători. Infrastructura este complet scalabilă și implementată cu redundanță integrală pentru a oferi performanță și accesibilitate de top.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?