GTS își extinde rețeaua cu latenta scăzută

GTS își extinde rețeaua cu latenta scăzută

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de soluții bazate pe infrastructură din Europa Centrală și de Est, și-a extins rețeaua de fibră optică tip DWDM până la Minsk, în parteneriat cu Beltelecom. Cu o lungime de 600 de km, noua rută conectează Varșovia și Minsk și reprezintă cea mai scurtă cale între Rusia și vestul Europei care oferă soluții cu latență scăzută în regiune.

„La GTS, suntem dedicați livrării de soluții de ultimă generație clienților noștri, construind relații bune de afaceri cu parteneri din Belarus și Rusia. Moscova este un nod important pentru comunitatea financiară și suntem încântați să oferim clienților noștri soluții cu o latență extrem de scăzută și cu o performanță ridicată, din Moscova până în Frankfurt și Londra”, a spus Sunny Kumar, vicepreședinte și Head of Business Development al GTS. „GTS se axează în prezent, printre altele, pe soluții verticale pentru piețele financiare și de Trading, unde latența scăzută este critică. În următoarele luni intenționăm să introducem soluții cu latență scăzută la Bursa de Valori a Moscovei și la alte burse din Europa Centrală și de Est, inclusiv la Bursa de Valori din Varșovia”, a adăugat Sunny Kumar.

Noul sistem, bazat pe compensarea dispersiei prin metode software accelerate în hardware, are o capacitate de 80 de canale fiecare putând ajunge la 100Gbps, rezultând într-o capacitate totală maximă de 8Tbps. Acest sistem permite GTS să ofere soluții pentru care latența este esențială nu doar în toată Europa Centrală, ci și în Belarus și Rusia. Noua rută asigură cea mai scurtă cale pentru traficul de date între Rusia și piețele financiare din Vest. Traficul de date este transmis către vest, via Varșovia, spre Frankfurt și Londra, respectiv către sud via Praga, spre Budapesta și Viena.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?