GTS își extinde oferta de Ethernet către noi tari din Europa

GTS își extinde oferta de Ethernet către noi tari din Europa

Cererea continuă de servicii Ethernet a determinat GTS Central Europe (GTS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații integrate bazate pe infrastructură, să ofere un produs Ethernet standardizat și în afara piețelor principale ale companiei: Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia și România. Prin intermediul partenerilor și al interconectărilor din Europa Centrală și de Est, GTS oferă acum un produs standardizat Ethernet Line în: Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, Ucraina și Turcia.

Pe noile piețe, Ethernet devine o preocupare principală a companiei și completează portofoliul existent de servicii GTS pentru transmisia datelor, precum SDH, DWDM și VPN. Noile servicii Ethernet suportă soluții punct-la-punct și punct-la-multipunct și furnizează clienților conectivitate sigură, de mare viteză. Parametrii serviciilor sunt combinați cu standardele serviciului GTS Ethernet și oferă clienților simplitate, flexibilitate și scalabilitatea în folosire, precum și același SLA în toate țările.

„Clienții noștri internaționali se orientează către noi regiuni și au nevoie de aceeași calitate Ethernet cu care sunt obișnuiți pe piața lor de proveniență. Prin intermediul partenerilor certificați și selectați din Europa Centrală și de Est, livrăm acum produsele noastre principale, la costuri avantajoase, în șase țări noi. Acest lucru, în combinație cu un singur punct de contact pentru întreaga regiune, ne permite să furnizăm cea mai bună experiență clienților noștri, coordonând soluțiile Ethernet peste granițe, în toată Europa Centrală, de Sud și de Est”, a declarat Bruce Garrison, Vicepreședinte și Head of International Services în cadrul GTS.

Extinderea acoperirii Ethernet către noi țări reflectă dedicarea companiei în zona Ethernet în ultimii ani. GTS este primul și unicul operator din Europa Centrală și de Est care a primit certificările MEF9 și MEF14 pentru serviciul Ethernet Line, fiind totodată numit de către MEF „Furnizorul Regional de Servicii al Anului 2011”. Portofoliul de produse Ethernet al GTS include: Ethernet LAN, Ethernet VPN, Ethernet Media Line pentru distribuție media de înaltă calitate precum și Ethernet NNIs pentru interconexiuni Carrier Ethernet. Pe parcursul anului, compania va continua să dezvolte serviciile Ethernet oferite.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?