GTS investește peste 200.000 de euro în cea mai performantă platformă de stocare, bazată pe tehnologia NVMe de la NetApp

GTS investește peste 200.000 de euro în cea mai performantă platformă de stocare, bazată pe tehnologia NVMe de la NetApp

În 2023, GTS a sărbătorit 30 de ani de activitate, dovedind o tradiție solidă în inovație și angajament față de calitate. Azi, în lumea dinamică a tehnologiei, GTS este cu un pas înainte spre viitor prin investiții majore în centrul său de date din București.

Cei peste 200.000 de euro investiți de către companie în platforma de ultimă generație NVMe marchează o transformare radicală în modul în care stocăm și accesăm datele, redefinind standardele performanței pentru un centru de date modern.

 

Ce este NVMe și de ce este atât de revoluționar?

NVMe, prescurtarea pentru "Non-Volatile Memory Express", a adus o revoluție tehnologică în mediul de stocare a datelor. Acesta s-a impus ca un standard de performanță pentru un Data Center modern, în cadrul Centrelor de Date GTS NVMe, reprezentând o evoluție firească a complexului ecosistem de stocare a datelor NetApp existent.

 

Performanță excepțională pentru noile orizonturi tehnologice

Platforma NVMe a revoluționat modul în care interacționăm cu datele, oferind un spectru larg de avantaje.

Cu un protocol de comunicare optimizat pentru dispozitivele de stocare bazate pe Flash, NVMe end-to-end aduce viteze de citire și scriere semnificativ mai mari față de tehnologiile anterioare. Acest lucru duce la o performanță generală a sistemului de neegalat.

Mai mult, NVMe a fost conceput pentru a minimiza latența, asigurând un acces și o procesare rapidă a datelor. Această caracteristică este vitală pentru aplicațiile care necesită răspunsuri instantanee, precum bazele de date sau sistemele ce rulează cantități mari de date – AI, BI etc.

 

GTS redefinește viteza și eficiența prin investiții de top

Prin investițiile sale ambițioase, GTS nu numai că își menține competitivitatea pe piață, dar contribuie și la configurarea unei lumi viitoare în care tehnologia definește noi standarde de performanță și eficiență. Investiția în NVMe duce la optimizarea interacțiunilor dintre dispozitivele de stocare și sistem, deoarece platforma consumă mai puțină energie decât tehnologiile anterioare, prelungind totodată durata de viață a dispozitivelor mobile.

 

Pășește în viitorul tehnologic cu GTS!

GTS este în permanență la curent cu noutățile din industrie și crede în puterea inovației continue. Tehnologia NVMe evoluează constant, adăugând noi funcționalități și îmbunătățiri. Platformele NVMe sunt pregătite pentru viitor și sunt o soluție viabilă pe termen lung.

Cei peste 200.000 de euro investiți de companie în platforma NVMe deschid noi orizonturi pentru experiența informatică. Performanța excepțională, eficiența energetică și scalabilitatea poziționează tehnologia NetApp NVMe drept o alegere sigură pentru aplicații variate, de la Inteligența Artificială și Machine Learning la IoT (Internet of Things) și baze de date complexe.

Investiția GTS în tehnologie nu este doar o alegere, ci și un angajament către viitor. Mai multe detalii despre NVMe și oferte personalizate se pot solicita la office@gts.ro sau completând formularul de aici.

 

 

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?