GTS încheie un acord de finanțare pentru a-si accelera dezvoltarea

GTS încheie un acord de finanțare pentru a-si accelera dezvoltarea

GTS Central Europe (GTS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații integrate bazate pe infrastructură din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi încheierea unui important acord de finanțare. Noua linie de credit furnizează companiei lichidități semnificative pentru a finanța noi achiziții și a realiza investiții în rețea.

Un consorțiu format din bănci importante din Europa a participat la finanțarea în valoare de 330 milioane de euro. Beneficiile vor fi utilizate pentru a refinanța credite bancare existente, iar un procent de peste 50% va putea fi folosit pentru achiziții, cheltuieli de capital sau pentru returnarea împrumuturilor de la acționari. În cei 20 de ani de activitate, GTS a crescut în mod organic, prin achiziția de companii și active în regiunea Europei Centrale și de Est. Compania va continua în aceeași direcție și va folosi lichiditățile pentru a accelera dezvoltarea și pentru a-și îmbunătăți rețeaua de fibră și centrul său regional de date.

„Faptul că am combinat creditorii existenți cu noi bănci pentru această finanțare, demonstrează stabilitatea afacerii noastre. De la ultima noastră linie de credit din 2008, GTS și-a mărit profitabilitatea și fluxul liber de numerar în fiecare an, datorită disciplinei și atenției acordate obiectivelor de business. În aceste vremuri incerte, suntem atenți la oportunitățile din piață și ne simțim privilegiați să avem susținere de la instituții financiare puternice și acționari din toată Europa și S.U.A.”, a declarat Gerald Grace, CFO GTS.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?