GTS extinde serviciile oferite liderului pe piață de Hosting din Europa Centrala si de Est

GTS extinde serviciile oferite liderului pe piață de Hosting din Europa Centrala si de Est

GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și de centre de date, a semnat un nou contract cu home.pl, cel mai mare furnizor de servicii de Internet Hosting pentru întreprinderi mici și mijlocii din Europa Centrală și de Est. Noul contract prevede, pe lângă prelungirea furnizării serviciilor existente, extinderea spațiului dedicat home.pl în centrul de date GTS. Suplimentar serviciilor de colocare, GTS oferă home.pl o gamă completă de servicii de conectivitate, inclusiv prin Ethernet și IP.

„Fiabilitatea ridicată a serviciilor oferite de GTS a fost un factor important în decizia noastră de a prelungi acest contract. GTS ne-a furnizat servicii constante și fără întrerupere, astfel încât clienții au avut acces în orice moment la soluțiile inovatoare oferite de home.pl”, a spus Marcin Kuśmierz, CEO al home.pl. GTS colaborează cu home.pl de peste 10 ani, oferind companiei servicii precum acces la Internet, linii închiriate și Ethernet. Serviciul de colocare este un element-cheie al acestui parteneriat de durată.

„Am pus la dispoziția home.pl un nou spațiu de stocare în centrul nostru de date deoarece ei continuă să își extindă gama de produse. Noul spațiu a fost construit conform celor mai noi standarde internaționale, pentru a răspunde 100% nevoilor home.pl și pentru a le permite dezvoltarea flexibilă de noi servicii pentru clienții lor”, spune Piotr Sieluk, CEO al GTS Polonia.

Folosindu-se de infrastructura modernă a centrului său de date, GTS oferă home.pl continuitate în procesele de afaceri și siguranță la cele mai înalte standarde. Pe lângă centrul de date principal din Piaseczno, GTS oferă un centru de date de rezervă în Varșovia, precum și spațiu într-o a treia locație, situată în clădirea LIM din centrul orașului. Toate aceste locații sunt interconectate prin linii Ethernet de mare viteză, pentru a garanta performanța ridicată și disponibilitatea serviciului.

Despre home.pl

home.pl este prezent pe piață din anul 1997, fiind cel mai mare furnizor de servicii de Internet pentru întreprinderi mici și mijlocii din Europa Centrală și de Est. Compania este specializată în găzduirea de website-uri, sisteme, conturi de e-mail, precum și de aplicații de afaceri pe Internet. Peste un milion de clienți – întreprinderi internaționale, instituții financiare și din administrația publică –, precum Visa International, Unilever, Komfort, Dr Irena Eris, Unity Line, Hartwig, Volkswagen Bank Polska, Ministerul Sportului și Turismului din Polonia, Novartis, SMG/KRC Poland Media, Big Star, Gino Rossi, Comarch SA, AIG Polska, Yves Rocher și alții, folosesc serviciile home.pl.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?