GTS Central Europe își întărește angajamentul de a livra serviciul standardizat Ethernet Business Service

GTS Central Europe își întărește angajamentul de a livra serviciul standardizat Ethernet Business Service

GTS Central Europe (GTS), operator major de telecomunicații bazat pe infrastructura si furnizor de servicii de centre de date in Europa Centrala si de Est (ECE), a anunțat ca a devenit membru al Metro Ethernet Forum (MEF), primul furnizor de servicii din ECE. Prin aderarea la MEF si primirea Certificatului MEF, GTS confirma importanta si potențialul de creștere al Ethernet Business Service.

Pe fondul creșterii rapide a cererii de aplicații care necesita banda larga, GTS considera Carrier Ethernet solutia optima pentru orice afacere si client de wholesale. Calitatea de membru al MEF le garantează clienților ca portofoliul de servicii GTS Ethernet respecta cele mai înalte standarde ale industriei de telecomunicații. GTS privește aderarea la MEF ca fiind un element cheie al strategiei sale de a le furniza clienților săi servicii fără egal in regiunea ECE. GTS se concentrează pe a le oferi clienților o propunere de valoare superioara: soluții ușor de adoptat si garanția oferita de standardele tehnologice certificate.

"Este un privilegiu sa lucram cu lideri ai industriei din întreaga lume, pentru a crea specificații de interoperabilitate care sa le ofere furnizorilor de servicii posibilitatea de a furniza servicii de la mai mulți distribuitori in rețelele lor, atât locale cât si globale", a declarat Ignacio Irurita, CTO GTS Central Europe, adăugând: "GTS a construit prima platforma Carrier Ethernet end-to-end in mai multe tari, care includ Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si România. Vom începe procesul de certificare MEF a serviciilor Ethernet furnizate de GTS in curând, deoarece credem ca aceasta ne va spori considerabil avantajul competitiv si ne va permite sa fim cu un pas înaintea cerințelor clienților". Serviciile conforme cu MEF, precum Ethernet Line, livrează noi beneficii fără egal, inclusiv economii substanțiale TCO, scalabilitatea neegalata, calitate flexibila a serviciilor si fiabilitate ridicata. MEF este o organizație globala non profit dedicata accelerării adoptării tehnologiei Carrier Ethernet, ca tehnologie preferata pentru rețele si servicii. Cuprinzând peste 175 de furnizori de servicii, furnizori de echipamente si organizații de testare, MEF dezvolta servicii Ethernet si specificații tehnice, facilitând de asemenea implementarea standardelor de interoperabilitate si desfășurare. Nan Chen, președintele MEF, a comentat: "GTS se alătură unui număr mare de furnizori de servicii Carrier Ethernet care au aderat recent la MEF. Furnizorii de servicii caută noi modalități de a satisface cerințele clienților in ceea ce privește lărgimea de banda si performanta, cu reducerea costurilor CAPEX si OPEX - serviciile Carrier Ethernet sunt o soluție dovedita."

Portofoliul de servicii Ethernet al GTS este in continua dezvoltare, cu respectarea standardelor si recomandărilor MEF. Deoarece tot mai multe aplicații ale clienților necesita viteze tot mai mari de transfer de date, GTS îmbunătățește oferta de servicii pentru a satisface așteptările clienților. in prezent, portofoliul de produse Ethernet al companiei oferă o platforma Ethernet omogena care le permite clienților GTS sa își îndeplinească nevoi fundamentale de transfer de date, voce si video, importante pentru afacerea lor, folosind WAN de mare viteza, interconexiuni cu centre de date si acces la Internet dedicat in banda larga. Portofoliul de servicii Ethernet al GTS include: GTS Ethernet Line pentru aplicații Point-to-Point si Point-to-Multipoint, GTS Ethernet VPN pentru aplicații Multipoint-to-Multipoint, Ethernet Media Line pentru soluții de distribuție si contribuție media, precum si GTS Ethernet NNI pentru interconectare Carrier Ethernet.

Despre MEF: MEF, organismul definitoriu pentru Carrier Ethernet, este o alianță globala a industriei, care cuprinde peste 175 de organizații, inclusiv furnizori de servicii de telecomunicații, operatori de cablu, producători de echipamente de rețea/software, furnizori de semiconductori si organizații de testare. Misiunea MEF este de a accelera adoptarea la nivel mondial a rețelelor si serviciilor Carrier Ethernet. MEF dezvolta specificații tehnice si acorduri de implementare a tehnologiei Carrier Ethernet pentru a promova interoperabilitatea si desfășurarea acesteia la nivel mondial. Mai multe informații sunt disponibile pe www.metroethernetforum.org.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?