Deutsche Telekom finalizează achiziția GTS Central Europe

Deutsche Telekom finalizează achiziția GTS Central Europe

02.06.2014 | Bonn/ Varșovia | Comunicate de Presa

  • Deutsche Telekom începe integrarea cu GTS
  • Clienții si angajații vor avea de câștigat

Deutsche Telekom a finalizat oficial achiziția GTS Central Europe. Acesta este primul pas in direcția unificării celor doua organizații. Danny Bottoms, CEO-ul GTS înainte de achiziție, își va menține poziția in cadrul GTS si in viitor. Integrarea completa operațională este planificata sa se încheie in Cehia, Polonia si in Divizia de Business International in octombrie, in timp ce unificarea din punct de vedere juridic este planificata pentru ianuarie 2015.

„Odată achiziția finalizata, urmează sa integram expertiza business-to-business a GTS cu tehnologiile noastre de vârf si vasta noastră rețea europeana pentru a deveni furnizorul preferat pentru clienții de business. Achiziția GTS vine in sprijinul implementării strategiei noastre de consolidare si continua dezvoltare a afacerilor B2B la nivel local si paneuropean, inclusiv pentru clienții wholesale internaționali”, a declarat Claudia Nemat, membru in Boardul Deutsche Telekom responsabil pentru Europa si Tehnologie. „Cel mai important, vrem sa păstram know-how-ul GTS si sa combinam abordarea sa de business cu principalele puncte forte ale Deutsche Telekom.”

„Suntem bucuroși ca acum putem începe procesul de integrare la viteza maxima. Combinația dintre GTS si resursele DT ne va permite sa le oferim clienților mai multe servicii care le simplifica afacerile”, a declarat Danny Bottoms, CEO GTS. „Angajații GTS reprezintă baza succesului nostru si sunt încrezător ca împreună cu ei vom avea si mai multe reușite in cadrul Deutsche Telekom.”

Tranzacția GTS a fost finalizata pe 30 mai 2014, iar Deutsche Telekom începe consolidarea GTS Group începând cu aceasta data. Conferința de presa la care vor fi furnizate mai multe detalii despre integrarea celor doua companii este programata pentru 11 iunie, la Varșovia.

Deutsche Telekom AG
Comunicare Corporate
Tel.: +49 228 181 – 4949
E-Mail: media@telekom.de
Mai multe informații sunt disponibile pe: www.telekom.com/media si www.telekom.com/photos

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?