Credius IFN a contractat servicii de Cloud computing de la GTS Telecom

Credius IFN a contractat servicii de Cloud computing de la GTS Telecom

24.10.2013 | Bucuresti, Romania | Comunicate de Presa

Piața de Cloud computing este marcata de o creștere a interesului si cererii pentru servicii de Cloud computing venite din alte domenii decât piețele tradiționale pentru acest tip de servicii, respectiv industria de software, cea auto si cea de publicitate. In acest context, GTS Telecom anunță semnarea unui nou parteneriat pentru servicii de Cloud computing cu o companie din domeniul serviciilor financiare, Credius IFN.  

„Cred cu tărie ca, pentru companiile aflate la început de drum, serviciile de Cloud computing reprezintă cea mai buna soluție. Pe lângă beneficiile clasice ale Cloud-ului, o astfel de soluție le permite sa aibă acces la infrastructura noastră de ultima generație fără investiții majore in servere, licențe sau training-uri”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.                                                                            

In cadrul parteneriatului, GTS Telecom a implementat infrastructura de comunicații (date, voce fixa si Cloud computing) a companiei Credius IFN.

Credius IFN este o companie tânără, membra a grupului NCH Advisors, care își dorește sa își crească prezenta pe piață din Romania printr-o oferta inovatoare de creditare a persoanelor fizice.    

„Fiind un start-up, rapiditatea instalării si flexibilitatea soluției au reprezentat criterii extrem de importante pentru noi in alegerea partenerului de comunicații. Scalabilitatea oferita de solutia GTS Telecom ne-a dat posibilitatea de a creste resursele alocate pe măsură ce ne dezvoltam, astfel încât sa ne concentram resursele financiare si de personal în direcțiile specifice unui start-up. A contat foarte mult si faptul ca am găsit în GTS un partener care ne-a ajutat sa acoperim aproape in totalitate nevoile Credius in materie de servicii de comunicații, începând de la solutia de date sau Cloud computing pana la solutia de call-center pentru operatori. Modul in care s-a derulat colaborarea cu GTS pana in acest moment îmi întărește convingerea ca am luat cea mai buna decizie in alegerea pe care am făcut-o”, a declarat Andrei Buzgan, Director General al Credius IFN SA.

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?