Comisia Europeana aproba achiziția GTS Central Europe de către Deutsche Telekom

Comisia Europeana aproba achiziția GTS Central Europe de către Deutsche Telekom

15.04.2014 | Bonn/Bruxelles/Varșovia | Comunicate de Presa  

  • Achiziția GTS de către Deutsche Telekom a fost aprobata
  • Completează rețeaua pan-europeana a Deutsche Telekom in tarile centrate pe servicii mobile
  • Consolidează poziția Deutsche Telekom pe segmentele internaționale B2B si wholesale

_______________________________________________________________  

Deutsche Telekom a obținut astăzi aprobarea pentru controlul fuziunii solicitata de la Comisia Europeana pentru achiziția GTS Central Europe („GTS”). Achiziția a fost anunțată in noiembrie 2013 si a fost aprobata fără condiții. Tranzacția se va încheia in următoarele săptămâni.  

„Suntem încântați ca acum putem încheia tranzacția si începe integrarea GTS. Se potrivește perfect strategiei noastre de a construi o rețea pan-europeana si consolidează poziția noastră pentru clienții de business si multinaționali. Mai mult, ne va permite sa oferim servicii competitive, de înaltă calitate, tuturor clienților noștri wholesale”, a declarat Claudia Nemat, membru in Boardul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie.  

„Aceasta decizie clarifica orice nelămurire pe care clienții si angajații o puteau avea. Bineînțeles, ii vom tine informați in următoarele săptămâni cu privire la pașii următori referitori la integrare. Suntem absolut siguri ca aceasta uniune va adaugă valoare tuturor celor implicați”, a declarat Danny Bottoms, CEO GTS.   GTS este unul dintre furnizorii de top de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Europa Centrala si de Est, ce include un portofoliu puternic de servicii centrate pe clienți business. In 2013, GTS a avut venituri de 337 milioane euro si EBITDA pro forma de 88 milioane de euro, excluzând bunurile slovace, ce vor fi reținute de vânzători ca parte a tranzacției.    

Deutsche Telekom AG
Corporate Communications  
Tel.: +49 228 181 – 4949
E-Mail: media@telekom.de  

Mai multe informații sunt disponibile pe www.telekom.com/media si pe www.telekom.com/photos    

Despre Deutsche Telekom  

Deutsche Telekom face parte din topul companiilor de telecomunicații integrate la nivel mondial, cu peste 142 de milioane de clienți de servicii mobile, peste 31 de milioane de linii fixe si mai mult de 17 milioane de conexiuni in banda larga (la 31 decembrie 2013). Grupul furnizează produse si servicii de telecomunicații fixe, mobile, Internet, produse si servicii IPTV pentru utilizatori individuali si soluții IT&C pentru segmentul business si Corporate. Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si are in jur de 229.000 de angajați in întreaga lume. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde de euro in anul fiscal 2013 – peste jumătate din acestea in afara Germaniei.    

Despre GTS  

GTS este unul dintre furnizorii de top de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructura din Europa Centrala si de Est. GTS deține si operează o rețea extinsa de fibra optica si centre de date la nivelul întregii regiuni. In Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia, compania îmbină acoperirea regionala cu rețele locale de profunzime, pentru a livra o gama larga de servicii. De la servicii simple de voce si date la rețele virtuale private complexe si servicii in Cloud, GTS combina tehnologii de ultima generație cu rețeaua sa extinsa, pentru a oferi clienților soluții de top. Cu un istoric operațional de aproape 20 de ani in Europa Centrala si de Est, compania se angajează sa furnizeze excelenta in livrarea serviciilor si valoare celor peste 35.000 de clienți companii, operatori si din sectorul guvernamental. Pentru mai multe informații, accesați www.gtsce.com.

Download pdf:

https://www.gtsce.com/files/press%20releases/CE%20press%20releases/DeutscheTelekomGTSdealapproved.pdf

Înscrie-te la Newsletter

Salut, cu ce te putem ajuta?
Chat

GTS Customer Support

Salut, cu ce te putem ajuta?