Câștigă timp utilizând Serviciile  GTS

GTS Telecom oferă companiilor servicii de Data Center fiabile și sigure, pentru a le ajuta în gestiunea proceselor de stocare date, precum și o infrastructură de calcul într-un mediu securizat și usor de accesat. Data Centerele noastre din București și Cluj sunt construite pe 2 falii tectonice diferite, fiecare găzduind câte o platformă de Cloud independentă.

Certificări ISO 27001, licență ONJN clasa a II-a și autorizația pentru desfășurarea operațiunilor de arhivare electronică sunt conforme cu standardul PCI DSS.

Colocare

Serviciile de colocare GTS oferă 2 Data Centere de ultimă generație, sigure, solide și profesionale, cu disponibilitate 24/7 și suport tehnic oferit de ingineri specializați în Data Centere.

Primești cel mai înalt nivel de securitate a datelor și fiabilitate operațională, construind împreună cu noi soluții de Disaster Recovery prin utilizarea centrelor de date, platformelor Cloud și serviciilor de date ale GTS.

100% SLA operațional de la lansare

GTS Telecom deține două centre de date proprii: în București și Cluj-Napoca, acomodând 400 de rack-uri. Acestea sunt construite conform standardelor TIA 942, sunt amplasate pe 2 plăci tectonice diferite și sunt conectate la rețeaua proprie GTS până în Frankfurt și Viena. Centrele de date ale GTS dețin certificarea ISO 27001, licența ONJN clasa a II-a, și autorizația pentru desfășurarea operațiunilor de arhivare electronică și sunt conforme cu standardul PCI DSS.

Managed services

GTS Telecom oferă servicii de implementare, mentenanță și change request pentru echipamentele găzduite în Data centerele noastre, de la switching/routing, la network security și mentenanță la nivel de server. Clienții beneficiază de experiența vastă a specialiștilor GTS în operarea echipamentelor și tehnologiilor respective.

Furnizor de încredere pentru cele mai cunoscute branduri de echipamente și licențe.

Tip de echipamenteBrandBrandBrandBrand
ServerDellHPSuperMicroLenovo
StorageNetappDell EMCHP
RețeaCiscoMerakiJuniper
SecuritateCiscoFortinet
LicențeVMwareMicrosoftBitdefenderTrend Micro

Echipa pe care te poți baza

Standard Uptime Institute

Data Centere cu redundanță N+1: putere și răcire, construite în conformitate cu ‘cele mai bune practici’ la nivel Tier III, conform Uptime Institute.

Monitorizare și securitate 24/7

Securitate la toate nivelele, fizice sau virtuale. Primești suport tehnic și asistență de la ingineri specializați în Data Center și Cloud.

Flexibilitate și scalabilitate

Platforme SAN (Storage Area Network) și mai multe nivele de performanță a spatiului de stocare, scalabilitate, toate completate de o gamă largă de servicii profesionale de administrare.

Spațiu și bandă fără limite

Acces fiabil la rețeaua noastră regională MPLS și Ethernet. SLA operațional de 100% de la lansare (putere & răcire).
1
Data Centere în România
40
Metri pătrați
1 %
SLA operațional
1
Platforme de Cloud

CERE OFERTĂ

Un reprezentant GTS Telecom te va contacta, după completarea formularului.

Imagini Data Centere

Tur virtual

Data Center București

Data Center Cluj

Localizare Data Centere

BUCUREȘTI
CLUJ
Te așteptăm la un tur în Data Center