Câștigă timp utilizând GTS Cloud

GTS Telecom îți oferă servicii de Data Center fiabile și sigure, pentru a te ajuta în gestiunea proceselor de stocare date, precum și o infrastructură de calcul într-un mediu securizat și usor de accesat. Data Centerele noastre din București și Cluj sunt construite pe 2 falii tectonice diferite, fiecare găzduind câte o platformă de Cloud independentă.

COLOCARE

Productivitate accelerată prin creșterea disponibilității serviciilor

STOCARE

Stocare performantă, securizată și scalabilă

CLOUD

Soluții de cloud public, privat & hibrid, ideale pentru orice organizație

SUPORT TEHNIC 24/7

Ingineri dedicați în Data Center, cu timp de răspuns excelent

Colocare

Serviciile de colocare GTS oferă un Data Center de ultimă generație, sigur, solid și profesional, cu disponibilitate 24/7 și suport tehnic oferit de ingineri specializați în Data Centere.

Primești cel mai înalt nivel de securitate a datelor și fiabilitate operațională, construind împreună cu noi soluții de Disaster Recovery prin utilizarea rețelei de Data Centere GTS și DT.

Stocare performantă și scalabilă

Știm, organizația ta are nevoie de soluții inteligente pentru gestionarea creșterii constante a datelor stocate. Serviciul Storage GTS te ajută să echilibrezi performanța și costurile cu o soluție eficientă și sigură pentru infrastructura de stocare actuală. Folosim platforme SAN (Storage Area Network) redundante pentru a asigura disponibilitate ridicată și soluții operaționale eficiente, eliminând, în același timp, costurile de capital.

All Flash Storage SSD

Impact major prin tehnologia SSD în cazul utilizării de servere cu baze de date sau cu volum imens de fișiere. Beneficiezi de latență de 0.45 ms și viteză testată de 40000 IOPS per VM, accesând platforma SSD cu vendor de top și cel mai performant controller: Netapp, AFF A700s.

Cloud

Soluțiile noastre de cloud sunt ideale pentru organizații de la producători și furnizori de servicii, până la instituții financiare și guvernamentale. Infrastructura de prima clasa pusă la dispoziție e scalabilă și poate fi adaptată pentru a raspunde nevoilor de schimbare în companii.

Serviciile extinse de Data Storage și Backup îți protejează datele vitale și le poți restaura într-o manieră rapidă, de incredere. Nivelul enterprise al serviciilor Cloud Computing, susținut de inginerii experimentați și certificați, te asigură că serviciile tale sunt disponibile permanent pentru utilizatorii finali.

Echipa pe care te poți baza

Standard Uptime Institute

Data Centere cu redundanță N+1: putere și răcire, construite în conformitate cu ‘cele mai bune practici’ la nivel Tier III, conform Uptime Institute.

Monitorizare și securitate 24/7

Securitate la toate nivelele, fizice sau virtuale. Primești suport tehnic și asistență de la ingineri specializați în Data Center și Cloud.

Flexibilitate și scalabilitate

Platforme SAN (Storage Area Network) și mai multe nivele de performanță a spatiului de stocare, scalabilitate, toate completate de o gamă largă de servicii profesionale de administrare.

Spațiu și bandă fără limite

Acces fiabil la rețeaua noastră regională MPLS și Ethernet. SLA operațional de 100% de la lansare (putere & răcire).
1
Data Centere în România
40
Metri pătrați
1 %
SLA operațional
1
Platforme de Cloud

CERE OFERTĂ

Un reprezentant GTS Telecom te va contacta, după completarea formularului.

Video Data Center

Imagini Data Centere

Tur virtual

Data Center București

Data Center Cluj

Localizare Data Centere

BUCUREȘTI
CLUJ
Te așteptăm la un tur în Data Center