HomeSolutiiSolutii GTSSisteme integrate de securitate

Sisteme integrate de securitate

Industrii:

Energie, Transporturi si Constructii civile, Companii medii si mari din orice industrie

Problema Business:

Securitatea spatiilor si bunurilor companiei, Controlul strict al accesului

Solutie Business:

Consultanta si design-ul solutiei, sistem integrat si scalabil de securitate, limitarea riscurilor majore

Produse:

Supraveghere video, Control acces, Detectie si alarmare la efractie si incendiu, Sistem alimentare cu energie electrica, Infrastructura de comunicatii

 

"Experienta specialistilor GTS in domeniul serviciilor de securitate integrate ne permite sa identificam riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra si sa oferim consultanta in alegerea solutiilor adecvate si eficiente pentru paza si protectia acestora." – Product Manager GTS.


Introducere

Protectia si securitatea bunurilor reprezinta o prioritate indiferent de dimensiunea companiei. Sunt imperios necesare in cazul obiectivelor extinse pe suprafete foarte mari si cu riscuri ridicate de incendiu sau efractie (cum ar fi rafinariile, parcurile energetice, zonele publice cu trafic intens),  dar isi dovedesc importanta si in cazul obiectivelor de dimensiuni mai reduse (sedii de firma, magazine, depozite), unde uneori pot face diferenta dintre continuitatea unei afaceri si oprirea activitatii, chiar si definitive.
 
 

Provocari Business

Companiile care, pentru desfasurarea activitatii lor, gestioneaza obiective intinse pe suprafete mari sau care includ puncte cu risc ridicat de incendiu, au nevoie de securizarea si controlul strict al accesului la acestea si de metode eficiente de alarmare in caz de efractie sau incendiu. Gasirea in astfel de cazuri a unei solutii de securitate constituie o adevarata provocare tehnica ce necesita un nivel inalt de expertiza si suport profesional.

De cele mai multe ori, din cauza lipsei alocarii unui buget pentru solutiile de securitate, companiile ajung sa consume resurse mult mai mari pentru remedierea daunelor si stricaciunilor cauzate de anumite evenimenete nepravazute. Crearea uneai solutii de securitate personalizata va poate scuti, in timp, de cheltuieli neprevazute sau consum de timp si alte resurse, oferind siguranta businessului dumneavoastra.


Beneficii

  • Protectie impotriva riscurilor majore in cazul obiectivelor strategice

  • Degrevarea echipei interne de complexitatea procesului de proiectare, documentare si implementare a solutiei

  • Suport in instruirea personalului dumneavoastra

  • Mentenanta sistemului

 

Solutii

Conceptul GTS este de a furniza subsisteme de detectie si supraveghere ce pot fi controlate dintr-un singur punct de comanda.

Infrastructura si expertiza GTS in livrarea de servicii de telecomunicatii vin sa intregeasca aceste subsisteme, permitand conectarea acestora prin servicii de Internet sau de date, precum si completarea lor cu servicii de Cloud sau Data Center.

Solutia GTS va va permite sa:

  • consolidati afacerea dumneavoastra printr-o solutie de securitate eficienta – rezultatul scalabilitatii solutiei GTS
  • detectati din timp diversele incidente, putand astfel controla pierderile si costurile de restabilire a activitatilor

GTS detine toate avizele si certificarile legale necesare desfasurarii acestor activitati si utilizeaza in solutiile sale echipamente care corespund celor mai inalte standarde din industrie. Acestea, completate de experienta specialistilor GTS in proiectarea, implementarea si gestionarea sistemelor complexe de securitate, au convins corporatii mari, institutii publice dar si  IMM-uri sa ne incredinteze  proiectele de securitate.


Produse GTS. Aceste produse va permit sa asigurati securitatea integrata a tuturor obiectivelor dumneavoastra si sa monitorizati activitatea si potentialele incidente din cadrul acestora.

Supraveghere Video (CCTV)
Control Acces
Alimentare cu Energie Electrica
Detectie si Alarmare la Inceput de Incendiu
Detectie si Alarmare la Efractie
Cablare Structurata
Servicii de Date
Servicii Internet

  


 


GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.