HomeSolutiiSolutii GTSHosting de sisteme BPM

Hosting de sisteme BPM

Industrii:

Servicii bancare, Asigurari, Societati comerciale financiare

Problema Business:

Furnizare de resurse de calcul pentru hosting central
Sistem Business Process Management (BPM)

Solutie Business:

Implementare rapida, valabilitate ridicata, reactie imediata in fata cresterii volumul de date.

Produse:

Virtual Hosting, Backup, VPN

 

„Virtualizarea inseamna instalarea rapida de sisteme, fara probleme de achizitionare sau intarzieri de hardware; solutia perfecta pentru proiecte experimentale, inovative.” – Director IT GTS

Introducere

Administrarea aplicatiilor de management al proceselor de afaceri este inima companiei. De regula, BPM ofera suport tuturor proceselor de management din cadrul organizatiei (resurse umane, finante, achizitii, management de proiecte, management de produs), care necesita flux de lucru, procese de aprobare si management de documente. Sistemele BPM trebuie sa evolueze in pas cu dezvoltarea organizatiei. Acest proces are ca rezultat o cerere tot mai mare de:
 • putere de calcul – pe masura ce compania automatizeaza tot mai multe procese;
 • spatiu pentru stocarea tuturor datelor;
 • o solutie sigura si solida de backup, pentru a mentine continuitatea informatiei pe termen lung;
 • imbunatatiri in experienta utilizatorilor interni.
 

Provocari Business

Pe masura ce compania automatizeaza tot mai multe procese, mai devreme sau mai tarziu se va confrunta cu probleme de performanta si durabilitate. Planificarea capacitatii, managementul cresterii volumului de date si planificarea configuratiilor complexe vor fi cerinte de baza pentru viitoarele sisteme de stocare si vor fi necesare in vederea optimizarii resurselor. De obicei, abordarea traditionala implica arhitecturi ineficiente si costisitoare de servere ultraperformante dedicate, care sunt supradimensionate pentru a compensa cresterile estimate pentru viitor. O afacere in expansiune rapida poate consuma subit toate resursele de calcul, iar o arhitectura dificil de extins poate obliga compania sa plateasca inca si mai mult pentru a-si asigura o zona de buffer de securitate.


Beneficii

 • timp imbunatatit de livrare a noilor software-uri lansate;
 • disponibilitate ridicata a sistemelor BPM asigurata;
 • performante dovedite in companii regionale;
 • capacitate de crestere rapida;
 • flexibilitate in scalabilitate economica;
 • adaptare rapida la cerintele de volume de date in crestere.

 

Solutie

Modul in care GTS abordeaza BPM il degreveaza pe managerul IT de planificarea capacitatii, de procesele de achizitii complexe si de dare in executie.Centrul de date virtual externalizat garanteaza nu doar durabilitatea solutiilor pe termen lung, ci si accesul la o sursa aproape infinita de resurse.

Solutia GTS elibereaza IT manager-ul de grija proiectarii capacitatilor si de achizitia complexa de hardware. Dispozitivul dumneavoastra virtual nu va deveni niciodata invechit; GTS va mentine si va actualiza continuu centrul dumneavoastra de date.

Solutia GTS va va permite sa:
 • consolidati afacerea dumneavoastra printr-o solutie IT eficienta datorita scalabilitatii aplicatiei GTS;
 • reduceti costurile cu managementul si achizitiile de infrastructura  IT;
 • utilizati centre de date si tehnologii de calcul inovatoare – pentru a asigura performanta si disponibilitate non-stop afacerii dumneavoastra.

Infrastructura GTS DC corespunde celor mai inalte standarde din industrie si a convins multe IMM-uri si corporatii mari. Serverele si platformele de stocare sunt asigurate de furnizori de top (Cisco, Dell, HP, NetApp [stocare]). Stratul de virtualizare furnizat de VMWare este, in prezent, singurul format adoptat pe scara larga si recunoscut de segmentul de business. Disponibilitatea serviciilor este garantata contractual si tehnic. Fiecare dispozitiv virtual GTS este livrat impreuna cu o platforma robusta de calcul, de clasa enterprise, localizata intr-un data center profesionist al GTS.

La baza acestora se afla accesul la o consola de management si serviciile profesionale GTS, asigurand imbunatatiri rapide ale resurselor si monitorizare continua.

Produsele GTS va permit sa selectati, sa alocati si sa mutati resursele IT  atunci cand si acolo unde este nevoie de ele, in functie de cerinte.

GTS Virtual Hosting – scalabilitate si flexibilitate maxima. Platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie cu adevarat.
GTS Backup – proiectat special pentru a asigura continuitatea datelor de business ale clientilor, indiferent unde sunt localizate datele sursa.
Solutiile GTS VPN asigura disponibilitate crescuta, conectivitate robusta in reteaua de date intre toate filialele companiei.


 


 GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.