HomeSolutiiSolutii GTSHosting aplicatii

Hosting aplicatii

Industrii:

Companii software, Echipe implementare IT , Integratori IT

Problema Business:

Gazduiti mai multe aplicatii si accelerati timp lansarii pe piata

Solutie Business:

Reduceti costurile de operatiuni, imbunatatiti experienta utilizatorului

Produse:

Virtual Hosting, Backup, Internet Access

 

„Mediul de Virtual Hosting al GTS este, spus simplu, un centru de date virtual personal. Aceasta este, probabil, singura solutie de clasa enterprise care ajuta cu adevarat firmele de software sa faca fata cererii in crestere de servere si spatiu de stocare.” – Product Manager GTS
 

Introducere

A tine pasul cu cererea este o mare provocare pentru orice echipa IT. Cand echipa de dezvoltare software primeste o cerere pentru o aplicatie noua, IT-ul incepe sa caute spatiu, servere si o solutie fiabila.

Deoarece aplicatiile de business actuale devin tot mai orientate spre web si tot mai dinamice prin natura lor, dezvoltatorii IT cauta raspunsuri la aceste intrebari:
 • Putem face fata cererii tot mai mari?
 • Sunt asteptarile utilizatorilor finali la cel mai inalt nivel?
 • Reusesc performanta si scalabilitatea sa mareasca viteza de lansare in piata?
 

Provocari Business

In zilele noastre, dinamismul in afaceri necesita construirea de resurse IT care pot sa reziste la varfuri subite si fluctuatii ocazionale de utilizare. Implementarea tuturor aplicatiilor de business necesita un nivel ridicat de expertiza si suport profesionist. In masura in care afacerea dumneavoastra se bazeaza pe resursele IT, mai devreme sau mai tarziu, va veti confrunta cu probleme de performanta si durabilitate.


De obicei, abordarea traditionala implica arhitecturi ineficiente si costisitoare de servere ultraperformante dedicate, care sunt supradimensionate pentru a compensa cresterile estimate pentru viitor. O afacere in expansiune rapida poate consuma subit toate resursele de calcul, iar o arhitectura dificil de extins poate obliga compania sa plateasca inca si mai mult pentru a-si asigura o zona de buffer de securitate.


Insa intotdeauna va veti putea atinge obiectivele de business prin selectarea unui partener de afaceri pregatit sa va sustina prompt cresterea afacerii.


Benefits

 • Disponibilitate ridicata asigurata pentru aplicatiile destinate clientilor dumneavoastra;
 • Preocupare pentru dezvoltarea aplicatiilor si experienta clientilor;
 • Externalizarea managementului infrastructurii IT catre un partener de incredere, stabil (GTS);
 • Adaptare rapida la cerintele crescute de volum de date;
 • Servicii furnizate la cerere – marketare rapida;
 • Libertate de alegere.

 

Solutii

GTS isi propune sa furnizeze un mediu IT scalabil, compus din putere de calcul (GHz), memorie, stocare, conectivitate garantata si servicii aditionale securizate impotriva pierderii accidentale de date, prin serviciul GTS Backup.

Un centru virtual de date externalizat este garantia unei solutii durabile pe termen lung. Nu va fi nevoie sa va ocupati de mentenanta hardware sau defectiuni.  Dispozitivul dumneavoastra virtual nu va deveni niciodata invechit; GTS va mentine si va actualiza continuu centrul dumneavoastra de date.

Solutia GTS va va permite sa:

 • consolidati afacerea dumneavoastra printr-o solutie IT eficienta– rezultatul scalabilitatii solutiei GTS
 • reduceti costurile cu managementul si achizitiile de infrastructura IT
 • utilizati centre de date si tehnologii de calcul inovatoare – pentru a asigura performanta si disponibilitate non-stop afacerii dumneavoastra.

Infrastructura GTS DC corespunde celor mai inalte standarde din industrie, care a convins multe IMM-uri si corporatii mari. Serverele si platformele de stocare sunt asigurate de furnizori de top (Cisco, Dell, HP, NetApp [stocare]). Stratul de virtualizare furnizat de VMWare este, in prezent, singurul format adoptat pe scara larga si recunoscut de segmentul de business. Disponibilitatea serviciilor este garantata contractual si tehnic. Fiecare dispozitiv virtual GTS este livrat impreuna cu o platforma robusta de calcul, de clasa enterprise, localizata intr-un Centru de Date profesionist al GTS. La baza acestora se afla accesul la o consola de management si serviciile profesioniste ale GTS, asigurand imbunatatiri rapide ale resurselor si monitorizare.Produse GTS. Aceste produse va permit sa selectati, sa alocati si sa mutati resursele IT  atunci cand si acolo unde este nevoie de ele, in functie de cerinte.

GTS Virtual Hosting – scalabilitate si flexibilitate maxima. Platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie cu adevarat.
GTS Backup – proiectat special pentru a asigura continuitatea datelor de business ale clientilor, indiferent unde sunt localizate datele sursa.
GTS Internet Access – acces redundant si garantat la internet pentru utilizatorii finali. 


 


GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.