HomeSolutiiSolutii GTSContinut Hosting si Distributie

Continut Hosting si Distributie

Industrie:

Media si Divertisment, Internet si Tehnologie

Problema Business:

Gazduire si distributie a continutului media

Solutie Business:

Minimizarea costului operational, imbunatatirea experientei utilizatorului

Produse:

Virtual Hosting, Dedicated Hosting, Storage, Backup

 

„Cu solutiile GTS, clientii isi pot extinde cu usurinta spatiul de stocare, pot adauga un alt grup de servere la spatiul de lucru sau pot suspenda resursele de care nu au nevoie. ” – Product Manager GTS


Introducere

Indiferent daca oferiti media online, publicati informatii pe web sau aveti o afacere dependenta de o baza de date, obiectivele dumneavoastra sunt sa:
 • obtineti cea mai mare flexibilitate de business si cea mai rapida scalabilitate;
 • controlati costurile operationale;
 • coordonati toate cererile clientilor.
Dinamismul in afaceri cere dezvoltarea de resurse IT care pot sa se adapteze varfurilor neasteptate in utilizare sau fluctuatiilor ocazionale. Acest lucru duce de obicei la arhitecturi de servere care sunt prea mari si ineficiente, in care de obicei peste 80% din resursele serverelor nu sunt folosite.
 

Provocari Business

Implementarea de aplicatii IT pentru business necesita un nivel inalt de expertiza si suport profesional. In masura in care afacerea dumneavoastra se bazeaza pe resursele IT, veti avea de administrat:
 • probleme cu scalabilitatea infrastructurii IT, datortate cerintelor proceselor de business;
 • securitatea datelor, actualizarea si recuperarea;
 • continuitatea afacerii.
In definitiv, bugetul conteaza. Va puteti atinge obiectivele de afaceri doar selectand cele mai eficiente componenete pentru o anumita aplicatie.


Beneficii

 • cel mai inalt nivel de eficienta in utilizare si control asupra resurselor IT;
 • resurse scalabile si usor de instalat;
 • rezistenta fara rival;
 • mediu cu disponibilitate crescuta, complet redundant;
 • monitorizare continua.

 

Solutie

Conceptul GTS este sa furnizeze un mediu IT scalabil, alcatuit din componente standard mai mici, care permit calibrarea precisa a platformei pentru a raspunde nevoilor afacerii, evitand in acelasi timp unitatile fizice de server fixe si inflexibile. 

Solutiile GTS Virtual Hosting, complementate de ofertele de Data Storage si servicii de management, pun la dispozitia tuturor clientilor business un pachet rapid si scalabil de produse „computing-as-a-service”.

Daca pentru aspecte legate de reglementare sau performante specifice este necesara utilizarea exclusiva a unui anumit sistem fizic, GTS Dedicated Hosting asigura cea mai buna performanta pentru baze de date sau aplicatii, prin conectarea la Mediul Virtual.

Usor extensibil, serviciul Storage ofera o solutie imbatabila pentru stocarea si mentinerea datelor critice. Conservarea datelor – ca masura de siguranta – este asigurata de serviciul Backup. Aceste produse va permit sa selectati, sa alocati si sa mutati resursele IT atunci cand si acolo unde este nevoie de ele, in functie de cerinte. Experienta GTS in domeniul produselor Data Center si „Server-as-a-Service” garanteaza cel mai inalt nivel de disponibilitate, suport si servicii profesionale.

Produsele GTS va permit sa selectati, sa alocati si sa mutati resursele IT  atunci cand si acolo unde este nevoie de ele, in functie de cerinte.

GTS Virtual Hosting – scalabilitate si flexibilitate maxima. Platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie cu adevarat.
GTS Dedicated Hosting – oferacea mai inalta performanta pentru baze de date sau aplicatii in arhitecturi traditionale sau virtualizate.
GTS Storage – o solutie de stocare de date flexibila si usor de adoptat pentru aplicatii de business.
GTS Backup – proiectat special pentru a asigura continuitatea datelor de business ale clientilor, indiferent unde sunt localizate datele sursa.

 


 
GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.