Teleconferinta

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Voce apasati aici Apasati aici

Imbunatatirea comunicarii colaborative in vederea cresterii productivitatii

Teleconferinta este o metoda simpla si convenabila de a realiza teleconferinte. Serviciul asigura un instrument de incredere, care va permite sa va reuniti angajatii, clientii si partenerii de afaceri din orice parte a lumii. Va ajuta sa economisiti timp si sa reduceti cheltuielile ocazionate de deplasari, permitand totodata membrilor diverselor echipe sa se intalneasca in orice moment.

Beneficii

  • Comoditate dublata de calitatea superioara a vocii si usurinta in utilizare
  • Disponibilitatea neintrerupta a operatiunilor de business
  • Cresterea productivitatii si reducerea costurilor ocazionate de deplasari
  • Promovarea comunicarii si accelerarea procesului decizional
  • Accesarea serviciului in orice moment din orice colt al lumii
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Teleconferinta este o metoda simpla si economica de a gestiona apeluri telefonice intre mai multe persoane sau grupuri care doresc sa comunice simultan. Serviciul furnizeaza o solutie colaborativa stabila si fiabila pentru companii de toate dimensiunile, asigurand un mijloc de comunicare facil si in timp real pentru persoanele care trebuie sa interactioneze, dar se afla in locatii diferite.
 
Solutia GTS de teleconferinta, creata special pentru nevoile si standardele companiilor, asigura o serie de facilitati si calitate digitala. Serviciul poate fi adaptat pentru activitati specifice, precum diverse cursuri, intalniri interne sau ale conducerii.
 
Serviciul este accesibil 24 / 24, oriunde din lume, intr-un mod simplu si fara sa necesite rezervare. Este de ajuns sa formati numarul de acces, sa introduceti codul de acces ca sa fiti in contact telefonic cu ceilalti participanti.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.