Anti-DDoS

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Securitate apasati aici Apasati aici

Nu lasati afacerea sa fie intrerupta!

In economia de azi, clientii mereu conectati la Internet iau decizii de cumparare bazate, in prima etapa, pe disponibilitatea afacerii dvs.  Ce ati face in cazul in care prezenta dumneavoastra online ar fi sub atac, iar afacerea nu ar putea functiona ore, zile sau chiar saptamani?

Distributed Denial of Service (DDoS) este una dintre cele mai grave amenintari cu care se confrunta companiile. Severitatea si frecventa acestor atacuri fac vulnerabile toate tipurile de afaceri deoarece depasesc capabilitatilor metodelor de protectie traditionale.

Dezvoltat cu ajutorul protectiei bazate pe retea, serviciul Anti DDoS asigura continuitatea afacerii si nu permite acestor atacuri sa va afecteze profitabilitatea, reputatia si increderea clientilor. Colaborati cu expertii GTS in mitigare DDoS si protejati-va, astfel, afacerea impotriva atacurilor viitoare!

Beneficii


  • Monitorizare proactiva si suport 24/7 care asigura un timp de functionare maximum
  • Protectie 24/7/365
  • Detectare in timp real a diferitelor tipuri de atacuri
  • Garantii contractuale (SLA) privind notificarea clientului si mitigarea
  • Resurse specializate, care utilizeaza informatii detaliate despre retea si tehnologii DDoS de curatare a traficului
  • Centre de mitigare DDoS ce folosesc metoda deep packet inspection
  • Portal online de raportare si analiza
  • Fara taxare per atac
  • Fara taxare per trafic malware crescut


Resurse

Prezentare generala Etape Aplicatii Componente Pricing
Avand in vedere amploarea si gradul de complexitate a atacurilor de azi, tehnicile de protectie traditionale, cum ar fi hardware-ul instalat la marginea retelei sau provizionarea de banda suplimentara, nu mai sunt eficiente. Doar protectia bazata pe retea poate asigura cel mai inalt nivel de continuitate a afacerii.


                                                                          

Serviciul GTS Anti-DDoS ofera protectie non-stop si minimizeaza efectele negative ale oricaror atacuri prin monitorizarea si executarea activa a unui set de contramasuri tehnice si procedurale pentru mitigarea rapida. Profesionistii GTS cu experienta in securitate lucreaza indeaproape cu dumneavoastra pentru a va asigura ca traficul de atac este blocat si doar traficul legitim continua sa curga. Acest serviciu este transparent si nu necesita schimbari de rutare sofisticate, nici software sau hardware din partea dumneavoastra.


Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.