IP VPN

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Date apasati aici Apasati aici

Preocupati-va de propria afacere, nu de retea

IP VPN va ofera o conexiune flexibila pentru filialele dumneavoastra din diferite orase sau tari. Aceasta solutie va ofera un mediu cloud privat pentru retelele locale (LAN) si alte sisteme computerizate. IP VPN este o solutie IP fiabila, sigura si privata, care va ajuta sa consolidati cu usurinta traficul companiei si care contribuie la imbunatatirea performantei aplicatiilor prin rutare Quality of Service (QoS). Serviciul este o solutie administrata in totalitate de operator, eficientizand gestionarea rutarii retelei dumneavoastra, planificarea capacitatilor de transfer de date si posibila extindere a zonei de actiune.

 

Beneficii

  • Imbunatatirea productivitatii prin conectivitate fiabila pentru birouri si pentru angajatii care desfasoara activitati la distanta
  • Scalabilitate la mii de locatii
  • Cresterea productivitatii si eficientei afacerii prin externalizarea administrarii retelei
  • Fiabilitate si performanta garantate prin SLA
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
  • Reducerea costurilor printr-un design inteligent si optimizat al retelei
  • Extinderea cu usurinta a activitatii datorita acoperirii globale a serviciilor noastre

Resurse 


Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Serviciul IP VPN ofera comunicatii de date any-to-any intre retelele locale (LAN) si alte sisteme computerizate, printr-o retea securizata si privata de tip wide area network (WAN).
 
Serviciul IP VPN este implementat prin intermediul retelei IP/MPLS, care asigura ca fiecare retea de tip VPN este separata intr-o maniera logica si securizata de alte VPN-uri si de Internet. IP VPN ofera 5 Clase de Servicii.
 
IP VPN este un serviciu administrat in totalitate, supervizat de GTS in reteaua backbone, si de-a lungul intregii linii de acces a utilizatorului final, pana la interfata LAN a echipamentului din locatia clientului(CPE) prin care serviciul este livrat clientului.
 
Solutia este furnizata in principal prin echipamente administrate de GTS, caz in care clientul beneficiaza de o gama completa de servicii optionale. Puteti de asemenea sa utilizati echipamente neadministrate de GTS, caz in care compania dumneavoastra este cea care administreaza direct echipamentele si configureaza serviciile cu valoare adaugata.


Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.