Internet

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Internet apasati aici Apasati aici

Conecteaza-ti afacerea la Internet

Internetul a transformat modul in care se fac afaceri in prezent. Compania dumneavoastra utilizeaza Internetul pentru a accesa date, partaja informatii, pentru a vinde produse si servicii, dar si pentru a indeplini sarcini de serviciu de la distanta. Internetul continua sa evolueze prin adaugarea de noi si noi aplicatii si instrumente de comunicatii. Pentru a putea sa va dezvoltati in continuare afacerea, aveti nevoie de o solutie puternica si fiabila de conectare la Internet. GTS ofera conectivitate la Internet cu banda simetrica garantata de inalta calitate, care va poate ajuta echipele sa obtina informatii critice mai rapid, permitand in acelasi timp companiei dumneavoastra sa se concentreze pe activitatile de baza.

Beneficii

  • Conectarea oricaror locatii datorita unei game variate de optiuni de acces cu banda simetrica
  • Latime de banda sigura, garantata
  • Extinderea cu usurinta a afacerii dumneavoastra, prin solutii de Internet scalabile
  • Fiabilitate de prima clasa si performanta asigurata prin Service Level Agreement (SLA)
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
  • Cresterea productivitatii prin intermediul aplicatiilor online inteligente
  • Tarife fixe atractive
Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Serviciul Internet va ofera o solutie de acces la Internet cu banda simetrica. administrat in totalitate si supervizat de GTS pe intreaga retea IP si pe intreaga linie de acces pana la interfata Ethernet a echipamentelor aflate in locatia clientului.
 
Serviciul poate fi livrat prin intermediul mai multor tipuri de circuite de acces, precum SHDSL, conexiuni radio profesionale punct-la-punct sau punct-la-multipunct sau fibra optica. Puteti alege dintr-o varietate de latimi de banda disponibile, intre 1Mbps pana 10Gbps.
 
Serviciul Internet este o solutie premium de acces la Internet care ofera conexiune la Internet de mare viteza, simetrica, nepartajata si garantata, cu parametrii de performanta garantati prin SLA. 
GTS are o prezenta puternica in regiunea Europei Centrale si de Est, avand peering-uri proprii de Internet in Cehia, Polonia, Ungaria, Romania, Germania, Olanda, UK, Austria, dar si peering de inalta capabilitate cu operatori internationali majori de Tier-1 si furnizori de continut precum Google.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.