HomeServiciiDateEthernet VPN

Ethernet VPN

Contact

+40 0312 200 200Pentru mai multe detalii despre serviciile de Date apasati aici Apasati aici

O solutie completa de comunicatii de date

Serviciul Ethernet VPN va ajuta sa va dezvoltati afacerea, oferindu-va o solutie flexibila de comunicatii, care vine in sprijinul aplicatiilor dumneavoastra critice, a serviciilor de date si vocei.  Ethernet VPN raspunde cererii tot mai mari de comunicatii de mare volum in interiorul companiei, prin conectivitate rapida si scalabila any-to-any. Serviciul ofera conexiuni dedicate, fiabile si securizate care imbunatatesc controlul traficului in retea, cresc performanta aplicatiilor si protejeaza informatiile valoroase ale companiei.

 

Beneficii

  • Conectivitate la retea pentru sediile dumneavoastra, indiferent de localizarea acestora, prin solutii de acces flexibile
  • Fiabilitate si performanta de prima clasa, asigurate prin SLA
  • Asistenta completa si proactiva 24 x 7 in Network Operations Centers (NOC)
  • Imbunatatirea productivitatii si simplificarea operatiunilor prin optimizarea retelei
  • Reducerea costurilor si cheltuielilor administrative datorita excelentei solutii de retea tip WAN
  • Posibilitatea de a va extinde usor activitatea datorita acoperirii globale a serviciului

Resurse

Prezentare generala Aplicatii Specificatii Acoperirea serviciului
Serviciul Ethernet VPN va permite sa creati conexiuni any-to-any in reteaua locala de Ethernet (LAN) astfel incat sediile companiei dumneavoastra sa opereze ca unul singur, intr-un mod flexibil si la costuri avantajoase.Serviciul poate fi livrat in doua variante de sub-servicii:
 
  • Ethernet Private LAN (EP-LAN) – serviciu bazat pe porturi, prin care puteti sa gestionati cu usurinta protocoalele de date si sa creati propriile VLAN-uri. Varianta EP-LAN ofera un grad inalt de transparenta a protocoalelor de date. Prin configurarea mai multor ID-uri CE-VLAN, puteti crea si gestiona mai multe retele virtuale pe un singur port pentru diferite aplicatii de business.
 
  • Ethernet Virtual Private LAN (EVP-LAN) – serviciul bazat pe porturi + VLAN (802.1Q) este o varianta care ofera o transparenta limitata a protocoalelor. Serviciul EVP-LAN este o varianta cuprinzatoare, usor de gestionat care permite multiplexarea serviciului (o solutie punct-la-multipunct) la locatia utilizatorului final.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne.

GTS foloseste cookieuri. Mai multe informatii gasiti in Politica de confidentialitate si prelucrare date.